изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Не си затваряйте очите пред неприятните истини. Искреността е за предпочитане, така поне сте наясно с кого и с какво си имате работа. Децата ви ще имат спешна нужда от вас.
ТЕЛЕЦ - Днес може да срещнете човек, който да изпълни живота ви с цветове и динамика. Бъдете по-предизвикателни. Възможни са леки здравословни неразположения.
БЛИЗНАЦИ - Направете символичен подарък, за човека, които ви е грабнал сърцето. Ще видите колко много могат да се променят нещата само от един дребен жест.
РАК - Една малка жертва в името на любимия човек няма да ви струва нищо, но с нея може да постигнете грандиозни резултати. Заслужава си да опитате.
ЛЪВ - Малко неуверени сте днес, а това веднага се усеща от околните. Ако искате да впечатлите някого, действайте по-смело, нали сте представители на зодия Лъв.
ДЕВА - Искате да ви признаят и да ви оценят за всичко, което правите, но първо наистина го заслужете. Следвайте инстинкта си и действайте, резултатите няма да закъснеят, ако отлагате е по-зле.
ВЕЗНИ - Ще постъпвате доста необичайно, но именно това ви прави интересни. Хората около вас ще бъдат силно впечатлени от непринуденото ви поведение.
СКОРПИОН - Днес ще сте в супер форма. Но първо си свършете работата, а после мислете за любов. Избраника/избраницата на вашето сърце така или иначе ще ви чака.
СТРЕЛЕЦ - Днес сякаш се намирате в някаква странна реалност. Трудно ще ви е да се адаптирате в битието, май доста сте влюбени. Къде остана трезвата ви мисъл?
КОЗИРОГ - Не се опитвайте всичко да решавате от позиция на силата. Заядливите ви забележки може да прогонят човек, на когото толкова много държите.
ВОДОЛЕЙ - Тежичък е този ден за вас. Ще имате доста грижи, а и все превратно ще ви разбират. Бъдете пределно ясни и в думите, не спестявайте истината.
РИБИ - Доста неспокойни и раздразнителни сте, а трябва да се вгледате в другите, за да разберете себе си. Един красив жест би направил щастлив човека до вас.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди