изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:09 EET
КРИЗА Е: С държавна пара Коледно парти за депутатски деца    
ПарламентС държавна пара парламентът организира Коледно парти за депутатските деца. Точно в 17 часа родители от мнозинството и опозицията заведоха хлапетата си на шоу във втората сграда на Народното събрание - в Партийния дом. "Парламентът отпуска по 70 лева на дете, с които ние трябва да купим разни играчки и лакомства. Мисля, че възрастта за децата беше до 6 или 8 години", разказа Иво Димов от ГЕРБ.


Власт и опозиция се омешаха вчера и водиха разговори за памперси, играчки и Дядо Коледа. "Взимам жената и отиваме да приберем малкия от градина, за да може в 5 часа да сме там", разказа след края на пленарното заседание Иво Димов от ГЕРБ. Той се уговори със съпартиеца си Иван Колев, който пък ще заведе голямата си дъщеря да се позабавлява с другарчетата на колетите му. Татковците бяха категорични, че от тяхната парламентарна група ще има забавления за дечицата, чиито родители не заседават в момента на извънредни комисии.  
Повечето от депутатите, които се очакваше да заведат хлапетата си на Коледното парти, са от ГЕРБ, тъй като в мнозинството има най-много татковци на хлапета в посочената възраст.
В БСП малцина са избраниците с малки деца, като последният пресен татко е червеният Атанас Мерджанов. Неговият син Георги обаче се роди съвсем наскоро и няма да може да се включи в детското парти, съжаляваха колегите му от левицата.
На партито били само пет-шест депутати с децата си. Останалите хлапета били на служители от парламентарната администрация. Лично Дядо Коледа влязъл в партийния дом заедно със Снежанка, за да раздаде на хлапетата подаръците. Партито продължило с детска дискотека в зала "София" на Партийния дом.
Надя Панкова
 


Сходни връзки

КРИЗА Е: С държавна пара Коледно парти за депутатски деца | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КРИЗА Е: С държавна пара Коледно парти за депутатски деца
Автор: Anonymous да 2010-12-18 @ 13:08 EET
Нали са деца на "силните на деня ", за тях може , а нашите ряпа да ядат.
КРИЗА Е: С държавна пара Коледно парти за депутатски деца
Автор: Anonymous да 2010-12-18 @ 16:33 EET
И ряпата е нещо!... ;-Р

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди