изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Една спокоен ден ви очаква, в който няма да ви се става от леглото. Ако и любимия човек е до вас, няма нищо по-хубаво от това...
ТЕЛЕЦ - Добре е да си направите план за идната седмица и да бъдете малко по-организирани. Бъдете точни, не закъснявайте за срещи! Вечерта ви очаква приятна изненада.
БЛИЗНАЦИ - Можете да отделите днешния ден да се видите със приятел (или за работа), но вечерта да посветете на партньора си. Ако постъпите обратно ще сбъркате.
РАК - Не е добре точно днес да мислите за работа, отидете на ресторант (бар) заедно с партньора си, това ще ви зареди с много емоции. Помислете малко и за себе си.
ЛЪВ - Не правете грешката в днешния ден да се заседявате много-много в къщи и пред екрана на компютъра. Ден е за разходки и забавления с приятели.
ДЕВА - Днес ще сте доста страстни, независимо с какво се залавяте. Не бъдете прекалено ревниви към любимия си човек, това може само да го отблъсне.
ВЕЗНИ - Кажете на любимия човек нещата, така както вие ги усещате, но внимавайте при това да не го стреснете. Наистина вълнуващ ден за представителите на зодия Везни.
СКОРПИОН - Загрижени сте за всички около вас. Покажете на онзи специален човек, който ви интересува, че отношението ви към него е наистина различно.
СТРЕЛЕЦ - Днес сте много страстни и всичко правите с хъс. Малко крайни сте в отношенията си с гаджето, не изисквате ли твърде много? Ако не вземете мерки, може и да съжалявате.
КОЗИРОГ - Внимавайте да не попаднете в плен на красиви обещания. Опасността днес идва най-вече от страна на човека, когото искрено обичате.
ВОДОЛЕЙ - Ще се чувствате свободни да правите каквото искате. Ден за пътувания и срещи, всичко става някак си естествено и просто. Но не за дълго.
РИБИ - Сантиментално сте настроени днес. Харесва ви да флиртувате, но не давайте сериозни надежди на отсрещната страна. Повече говорите, отколкото действате.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди