изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:24 EEST
Пикадили отваря два нови обекта във Варна    
ИкономикаТърговската верига „Пикадили” смята да инвестира 20 млн. евро през 2011 г. в откриването на 30 нови обекта в страната, съобщава Investor.bg. През изминалата седмица тя откри два нови супермаркета – единият се намира в “Пърл парк” в София, а другият - в „Мега мол Русе”.


Първият е разположен на площ от 800 кв. м и предлага над 16 хил. хранителни и нехранителни стоки. Обектът ще работи на франчайз, като до края на годината се очаква да бъдат отворени още два подобни магазина на веригата. От началото на 2010 г. веригата откри 7 нови обекта в страната, а до края на годината се очаква откриването на „Пикадили експрес” в „Сити парк” в София, както и стартирането на още два обекта „Пикадили” - на ул. "Елемаг" и на ул. "Козяк" в столицата.

Във Варна до края на годината ще отворят врати още два обекта на франчайз - „Пикадили” в квартал Виница и „Пикадили експрес” на Шишкова градинка. С новите обекти общият брой на отворените магазини през 2010 г. ще стане 12.

Този месец компанията отвори първия обект от своята нова верига магазини от типа кеш енд кери, в чието развитие тя смята да инвестира 100 млн. евро до 2013 г. http://www.moreto.net/
 


Сходни връзки

Пикадили отваря два нови обекта във Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди