изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:31 EEST
Сините искат Цветанов да прочете експертизата в парламента    
ПарламентСинята коалиция настоя вътрешния министър Цветан Цветанов да огласи от трибуната в парламента данните от съдебно-медицинската експертиза по случая в горнооряховската болница, както направи с информацията от СРС-тата с разговорите между лекарите от лечебното заведение. Това обявиха лидерите на обединението Иван Костов и Мартин Димитров.

„Недопустимо е тази съдебно-медицинска експертиза да се бави толкова време. Единствената причина да се бави според нас е страх от могъщия вътрешен министър, което е безобразие и показва до каква степен могат да бъдат парализирани органи на Министерството на здравеопазването и звена от системата на здравеопазването, включително от Медицинска академия, за да не се навреди на някой политик, или обратно - на колеги, обясни Костов.

Той заяви, че причината за протакането е, защото се изчакват коледните празници. „И тогава някъде ще се появи в новините някаква половинчата информация, в която и вълкът ще бъде сит, и агнето цяло”, каза Иван Костов.

Нашето настояване е, Цветанов, както прочете СРС-тата пред парламента, да дойде и да прочете експертизата”, заяви и лидерът на СДС Мартин Димитров.

В „Годината” на Дарик на 18 декември Иван Костов се закани, ако експертизата оневини лекарите, сините да поискат оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов. http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Сините искат Цветанов да прочете експертизата в парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди