изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:05 EEST
ШОУТО СЕСИЯ ПОСЛЕДНО ЗА 2010 Г. - ДВОЙНО НАМАЛИХА СЛУЖЕБНИЯ ПАРКИНГ В СИНЯ ЗОНА    
НовиниОт 120 на 60 лева бе намалена таксата за служебен паркинг в синята зона на Добрич. Това решиха вчера общинските съветници на последното си за годината заседание. Предложението за двойното намаление на таксата бе внесено от кмета Детелина Николова след проведените срещи с граждани, заинтересовани търговци и институции на които бяха обсъждани предложения за подобряване условията, определени с наредбата за организацията, безопасността на движението.

 Бяха одобрени таксите, които ще се събират от общинското предприятие „Общински пазари”, което от 1 януари 2011 година поема управлението на Централен кооперативен пазар и Центъра за базарна търговия. Таксата за ползване на мас на централния пазар бе определена на 10 лева на ден и 150 лева на месец. За допълнително ползване на площ около търговската маса ще се заплаща такса на кв. метър – 1,50 лева на ден и 25 лева – на месец. Таксите за ползване на маси на базара ще са 2 лева на ден и 50 лева – на месец. Тъй като общинското предприятие “Обреден дом” ще се финансира със средства от бюджета на общината и ще бъде второстепенен разпоредител с бюджетни кредити.

ЦЕЛИЯ МАТЕРИАЛ ЧЕТЕТЕ УТРЕ ВЪВ ВЕСТНИК "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА". АБОНАТИТЕ НА ДИГИТАЛНОТО ИЗДАНИЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ВЕСТНИКА ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР В 18.30 Ч.

 


Сходни връзки

ШОУТО СЕСИЯ ПОСЛЕДНО ЗА 2010 Г. - ДВОЙНО НАМАЛИХА СЛУЖЕБНИЯ ПАРКИНГ В СИНЯ ЗОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди