изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:15 EEST
ДЕСИСЛАВ РУСЕВ ЩЕ ИГРАЕ В КАЛИАКРА, СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ ОТИВА В ЦСКА    
СпортНападателят Десислав Русев, който през есента носеше екипа на Черноморец (Балчик), е новото име в селекцията на Калиакра.

С екипа на каварненския клуб напролет ще играят и привлечените от Левски двама футболисти - халфът Майкъл Тевия и вратарят Цветан Димитров. От отбора са освободени петима: Иван Здравков, Димитър Чечев, Мирослав Радев, Стоян Стефанов и Делчо Стоилов. За Калиакра повече няма да играе и халфът Светослав Петров. Опитният играч ще бъде помощник на Милен Радуканов в щаба на ЦСКА. Добруджанецът обаче няма да облича отново червения екип, а ще изпълнява единствено треньорски функции. В момента Светльо Петров кара курсове за лиценз „А”. Той бе привлечен като играч на "Армията" през 2000 година от състава на Добруджа. След това игра в Нефтчи (Баку), както и в Китай, преди отново миналата година да се завърне за кратко в ЦСКА по времето, когато старши треньор бе Любослав Пенев. Тази есен той игра в Калиакра. Този негов треньорски дебют вероятно ще означава край на състезателната му кариера. "Светльо Петров наистина преминава в ЦСКА. Ние нямаме право да го спираме. Напускането му обаче означава, че трябва да търсим още един халф. С това селекцията ни за новия сезон ще приключи", каза за НДТ президентът на Калиакра Венцислав Василев.

 


Сходни връзки

ДЕСИСЛАВ РУСЕВ ЩЕ ИГРАЕ В КАЛИАКРА, СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ ОТИВА В ЦСКА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДЕСИСЛАВ РУСЕВ ЩЕ ИГРАЕ В КАЛИАКРА, СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ ОТИВА В ЦСКА
Автор: Anonymous да 2010-12-21 @ 23:00 EET
А "Добруджа"?!?!?!?!  Кой спинка зимен сън???

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди