изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:31 EEST
СТУДЕНТИ ОТ ВУМК ГРАБНАХА ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ    
ОбразованиеЗа четвърта поредна година на 20 декември, Националното представителство на студентските съвети (НПСС), под патронажа на министъра на образованието, проведе националната класация - приз "Студент на годината 2010". За наградите се бориха  студенти от 32 висши училища в България. Призовете бяха разделени по категории -  "Научни постижения", "Най-добър чуждестранен студент в България", "Студент, допринесъл за развитието на Националното представителство на студентските съвети" и "Най-известен български студент в света".


За да бъдат включени в класацията, студентите трябваше да бъдат номинирани от Студентския съвет на всяко едно висше училище-участник и да подадат документи с кандидатурите си в НПСС.
В категория "Най-добър чуждестранен студент в България" наградата взе Джонатан Крос, студент втора година на Висше училище Международен колеж в Добрич в съвместната с University of Wales Institute, Cardiff специалност "Хотелски мениджмънт на английски език" и се обучава във ВУМК сред чуждестранни студенти от над 15 държави. Той бе номиниран от Студентския съвет към ВУМК заради многобройните си изяви по време на следването си. Джонатан Крос притежава над 10 сертификата по различни умения и е председател на световната студентска организация AISEC за град Добрич, участвал в изпълнението на международни проекти, реализирани от ВУМК,  инициирал и участвал в множество конференции, благотворителни акции и студентски събития.
Още един студент от ВУМК спечели награда от конкурса - Калоян Костадинов, студент втора година в специалност "Международен бизнес и мениджмънт", заедно със своите колеги от комисията "Международна дейност и сътрудничество" към НПСС - Зорница Танева, Мария Илиева, Жени Станилова. Наградата бе за "Студент, допринесъл за развитието на Националното представителство на студентските съвети".
Отличието за "Студент, допринесъл за развитието на Националното представителство на студентските съвети" взе цялата комисия по Международна дейност и сътрудничество, където също членува студент на Висше училище Международен колеж.
 


Сходни връзки

СТУДЕНТИ ОТ ВУМК ГРАБНАХА ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди