изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:52 EEST
ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА СУВЕНИРИ В ПОДКРЕПА НА АЛЕКС    
ОбществоОт днес започна продажба на сурвакници, картички и коледни и новогодишни сувенири в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!". Те могат да бъдат закупени от два магазина на СВА - в Дома на книгата и в ЖК "Балик".


Ученици продължават да даряват изработени от тях празнични сувенири. Към инициативата със сурвакници и картички се присъединиха възпитаници на ОУ "Христо Смирненски" в Добрич. Че са състрадателни и талантливи показаха и децата от ОУ "Христо Ботев" в каварненското село Септемврийци, които също се включиха в кампанията. Организаторите са изключително впечатлени и развълнувани от писмо, придружаващо сурвакниците и картичките на децата от балчишкото село Сенокос". Публикуваме пълния му текст:
"Ние, четвъртокласниците от ОУ "Г. С. Раковски" с. Сенокос, знаем какво е "благотворителност". Знаем, че и най-малката подкрепа и помощ може да направи чудеса, защото помогнахме да стане чудо с една наша съученичка. Сега тя е сред нас.
Искаме и с Алекс да се случи чудо и тя щастливо да изживее детството си и да постига мечтите си. Не можем много, но това, което сме направили, е от сърце.
Заедно с нашата класна ръководителка г-жа Гавраилова вярваме в доброто и го желаем на всички. Има добри хора и сме убедени, че ако отворят сърцата си за благотворителност, Алекс ще оздравее".




 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА СУВЕНИРИ В ПОДКРЕПА НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди