изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Борбата между чувствата и разума наистина може да бъде жестока. Но все пак, нали любовта върти света, заложете на нея, ще се почувствате като на "виенско колело".
ТЕЛЕЦ - Днес ще се разкъсвате от безброй подозрения. Внимавайте, ревността не е добър съветник. А и както изглежда търсите под "под вола теле".
БЛИЗНАЦИ - Опитвате се да дирижирате нещата, а това може и да не се хареса на гаджето ви. Поделете си отговорностите, нали сте равностойни партньори или е лъжа?
РАК - Любовта върти света и днес ще ви накара да отиде далеч, далеч. Само дано не ви извърти номер, че тогава направо ще сте разбити. Имайте едно наум.
ЛЪВ - Днес сте като едни сърцеразбивачи. Но влагайте повече чувства, не се осланяйте само на омайните приказки. Май повече говорите, отколкото да действате.
ДЕВА - Днес ще се наложи да пожертвате нещо в името на друго. Готови ли сте да го направите без излишна сантименталност. Бъдете сигурни, че е за добро.
ВЕЗНИ - Настроени сте за приключения. Споделете желанията си с гаджето и може би ще намерите интересно решение. Важното е просто да сте заедно.
СКОРПИОН - Мнoгoто хора ще ви дразнят, а и на половинката си само кусури намирате. Днес май е ден за терапия. Трудете се повече, но с усмивка на уста.
СТРЕЛЕЦ - Ще успеете да овладеете емоциите си. Лошите отношения ще претърпят завидно развитие. Нова случка ще се превърне в предизвикателство за вас.
КОЗИРОГ - Ще изпитвате носталгия по миналото и ще се държите твърде сантиментално. Не търсете решение на проблемите си в преяждането, по-добре поспете или идете на разходка с близък на сърцето ви човек.
ВОДОЛЕЙ - Телефонната любов (или по нета?) май продължава. Чувствата са силни, но не са ли твърде нереални. Защо не си уредите една среща очи в очи, така ще разсеете опасенията си (но и мечтите).
РИБИ - Ще сте влюбени и щастливи. Много ще ви иска да направите всички около себе си такива, но не го правете насила. На някои им харесва да са нещастни.

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди