изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:08 EEST
НЕЗАБРАВИМА ГОДИНА ЗА КОЛОЕЗДАЧИТЕ НА „ДОБРИЧ 1905”    
Спорт Отиващата си 2010 година донесе много радост на любителите на колоезденето в Добрич.  Представителите на „Добрич 1905” спечелиха десетки купи и медали от републикански и международни състезания. За първи път от много години насам нашите колоездачи бяха сред най-добрите във всички възрастови групи. Разбира се, най-големият успех постигна Красимир Коев, който спечели 60-ото юбилейно издание на колоездачната Обиколка на България.

ака той дублира успеха си от 1998 г., когато също оглави крайното класиране. На 36 години Краси за пореден път доказа своя професионализъм и отново записа името си със златни букви в историята на родното колоездене. Затова за никого не бе изненада, че именно той спечели първото място в анкетата за определяне на 10-те най-добри спортисти на Добрич за 2010 година. А в десетката влезе още един колоездач – юношата Ивелин Иванов, който междувременно стана и №1 на спортното училище „Г.Ст. Раковски” в Добрич. През тази година талантливият юноша завърши пети на шосе в кръг от световната купа в турския град Трабзон, а в Нови Сад финишира шести. Участва на европейско и балканско първенство. Има и множество призови места от стартове в страната.
Радващо е, че и други възпитаници на треньора Георги Друмев триумфираха в състезанията през годината. С много медали се окичиха още Милен Мариянов и Николай Михайлов.  

КРАСИМИР КОЕВ Е СПОРТИСТ №1 НА ДОБРИЧ ЗА 2010 ГОДИНА


 


Сходни връзки

НЕЗАБРАВИМА ГОДИНА ЗА КОЛОЕЗДАЧИТЕ НА „ДОБРИЧ 1905” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди