изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:53 EEST
ПЪЛНА ПРОМЯНА НА СПОРТНАТА БАЗА В ДОБРИЧ    
СпортПълна промяна претърпя по-голямата част от спортната база в Добрич.

Бившата Ученическа спортна школа в града захвърли старите си дрехи и се преобрази с нови. Принос за това има концесионерът - фирма "Изида", който превърна спортното съоръжение в модерна база.

Компанията възражда и водните спортове в Добрич, след като през октомври пусна в експлоатация и басейн, намиращ се в едноименния  хотел. Стотици деца вече имат възможност да се научат да плуват и посещават уроците при експерт. Отскоро в града има занимания и по Аква спининг - групова аеробна програма от упражнения, изпълнявана в басейна на специални колелета.

Днес в комплекса на "Изида" в градския парк "Св. Георги" кипи истински спортен живот на високо ниво, а за това гарантираха световно известни спортисти и треньори - дамският ни национален тим по волейбол, Красимир Балъков, португалските звезди на леката атлетика Ана Диас и Фернандо Силва, десетките силни тенисисти, които участваха в международните турнири при мъжете и жените "Изида къп", олимпийският ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, елитните колоездачи, които участваха в Обиколката на България. Велосипедистите дори дадоха Добрич за пример и го определиха за етапен град.

Бизнесменът Йордан Андреев пък преобрази спортния живот в комплекс "Русалка". Спортната база се превърна във втори дом за състезателите по тенис на маса. Проведени бяха множество спортни срещи на високо ниво по хандбал, турнири по футзал, мини волей, както и държавното първенство по бокс.

 


Сходни връзки

ПЪЛНА ПРОМЯНА НА СПОРТНАТА БАЗА В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПЪЛНА ПРОМЯНА НА СПОРТНАТА БАЗА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-12-23 @ 22:55 EET

Адмирации за стореното!!! Само да припомня, че в "Русалка" трябва да започне да функционира и басейна. Или бъркам?

весели празници!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди