изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:45 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Бъдете по-смели, една крачка ви дели от сърцето на човека, когото харесвате. Ходете на места, където има много хора - дискотеки, фитнес зали.
ТЕЛЕЦ - Ден само за любов и развлечения. Може да флиртувате с непознати, но без да давате сериозни надежди. Внимавайте, може да стане горещо.
БЛИЗНАЦИ - Не се сърдете за дреболии. Сериозната маска не ви отива, усмихвайте се повече и подходете с доверие към любимия (любимата). Отдайте се на емоциите.
РАК - Днес е ден за купони и щури приключения. Няма да можете да отидете далеч, но и вкъщи могат се правят интересни неща, зависи от това кого ще поканите на гости.
ЛЪВ - Животът ви се струва прекалено скучен и сте твърдо решени да направите нещо за да промените това. Едно парти у дома ви е добра идея, ще има интересни гости.
ДЕВА - Една случайна среща ще ви донесе повече приятни емоции, отколкото тези от цялата седмица. Нищо чудно от един спонтанен флирт да излезе нещо сериозно.
ВЕЗНИ - Днес ще бъде един от най-хубавите ви дни от този месец. Вечерта ще попаднете на страхотен купон, ще ви останат незабравими спомени. Очаквайте и приятен флирт.
СКОРПИОН - Може да възникнат проблеми с гаджето заради вашите несекващи ангажименти. Направете нещо, реорганизирайте програмата си, за да има време за всичко.
СТРЕЛЕЦ - Любовта ще ви се усмихва, но вие улисани в преследването на целите си, може дори и да не забележите. Не бъдете толкова праволинейни.
КОЗИРОГ - Стар приятел ще ви се обади и това напълно ще промени, не само плановете ви, но може би и живота ви. Постарайте се да изглеждате добре.
ВОДОЛЕЙ - Не позирайте, нали искате да ви харесват такива каквито сте. Бъдете естествени и дайте простор на фантазията си. Не пренебрегвайте съветите на половинката си.
РИБИ - Искате да се веселите и да се забавлявате, да обичате, но нещо неотложно вкъщи ще ви накара да се занимаете с по-прозаични неща. Предстои ви да направите важна крачка в живота си.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди