изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:28 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Приятна вечеря на свещи в съпровод на нежна музика може да постигне чудеса с човека, когото обичате. Всичко ще е като в мечтите, ако го направите такова.
ТЕЛЕЦ - Не започвайте с мисълта, че денят е лош, напротив. Именно днес могат да се случат много хубави неща. Усмихвайте се повече и късметът ще бъде ваш постоянен спътник.
БЛИЗНАЦИ - Толкова сте самоуверени днес, но и така трябва да бъде ако искате да успеете. Колкото сте по-смели, толкова везните на успеха се накланят към вас.
РАК - Много практично гледате на света около вас, а това не се харесва особено на близките ви хора. Опитайте да внесете малко романтика и изненада в отношенията си с тях.
ЛЪВ - Правейки нещо хубаво за другите, всъщност помагате на самите себе си. Повече ви върви в бизнеса, отколкото любовта, но скоро и там ще имате успех.
ДЕВА - Особено чувствителни сте към чара на противоположния пол, а това може да ви разсее и да забравите какво всъщност имате да правите. Вечерта ви очаква приятна изненада.
ВЕЗНИ - Днес може да ви използват като съдник за нечии отношения. По-добре не се намесвайте, гледайте си вашите работи. Не бъдете твърде ревниви.
СКОРПИОН - Искате да заплените нечие сърце, но никой не може да разбере. Действайте по-полека - изпращайте смс-и, картички, направете така, че да ви забележат.
СТРЕЛЕЦ - Не се обръщайте назад. Действайте смело, не позволявайте минали чувства да определят отношенията ви сега. Погледнете гаджето по нов начин.
КОЗИРОГ - Недоразумения с любимия ще ви накарат да се чувствате нещастни. Направете нещо, което да го зарадва. Ще ви впечатляват странни неща у другите.
ВОДОЛЕЙ - Опитайте се да видите отвъд очевидното, това ще ви даде ново разбиране и ще се почувствате свободни да обичате не само другите, но и себе си.
РИБИ - Няма да се плашите от работата, която ви предстои днес. Именно сега трябва да направите сериозна крачка към сърцето на един човек. Действайте смело и решително.

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди