изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:07 EEST
”Българската Коледа” събра 1,2 млн. за болни деца    
Коледа

Благотворителната инициатива "Българската Коледа 2010" събра до момента 1 милион и 189 000 лева. Това стана след провеждането на традиционния концерт в Народния театър "Иван Вазов" в рамките на кампанията, която се провежда за осма година по инициатива и под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова,  предаде БТА.



Преди началото на концерта сумата беше около 550 000 лв.

В двучасовия спектакъл участваха близо 100 известни български музиканти, певци и танцьори. Миро, Стунджи и Елица, Ивана, Глория, Графа, Б.Т.Р, Преслава, Анелия, Нели Петкова, Десислава, Емануела, "Акага", Веско Панталеев-Ешкенази, Румънеца и Енчев, Тони Димитрова, Николина Чакърдъкова, Емилия, Алисия, Константин, "Бон-бон", балет "Магаданс", танцова формация "Вакали" изразиха своята подкрепа за каузата. На сцената те нарисуваха коледна картичка, която ще бъде подарена на една от болниците, подкрепяни от кампанията.

В предишните седем издания на "Българската Коледа" бяха събрани близо 17 млн. лева, подпомогнато беше лечението на над 700 деца, закупени бяха медицинско оборудване и линейки за над 12 млн. и 750 000 лева за над 110 детски клиники и лечебни звена.

На адрес www.bgkoleda.bg всеки може да научи повече за подпомогнатите деца и клиники, както и с тези, които се нуждаят от скъпоструващо лечение.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

”Българската Коледа” събра 1,2 млн. за болни деца | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
”Българската Коледа” събра 1,2 млн. за болни деца
Автор: Anonymous да 2010-12-26 @ 09:48 EET

И в момента по националната телевизия тече репортаж за затворниците. Направиха ги герои на Коледа. А тези, кото живеят честно и едва оцеляват - нищо. Нацианалните ни телевизии не виждат какво правим в Добруджа за спасяването на Алекс, но за затворниците, сред  които и убийци, предават с дни. Това ли е Бълария по Коледа? Или наистина истинските българи нямат държава?

”Българската Коледа” събра 1,2 млн. за болни деца
Автор: Anonymous да 2010-12-26 @ 19:36 EET

Скромният човек няма нужда от медийна хвалба. Направете нещо добро за някой близък и ядът ще Ви мине. В края на краищата тайната на щастието не е в това колко имаш, а как гледаш на това, което имаш.

Весело Посрещане на Новата Година! Успехи!

”Българската Коледа” събра 1,2 млн. за болни деца
Автор: Anonymous да 2010-12-26 @ 20:30 EET
Не си прав. Доброто иска и признание, и разгаласа, за да прочетат и други за него и те да направят добро. Истината е, че за добруджанци в централните медии пишат само ако се случи нещастие или нещо лошо. Добрините в Добруджа остават далеч от телевизиите ни.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди