изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:37 EET
БЮЛЕТИН НА МВР-ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалите почивни дни на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 8  криминални престъпления.



        -На 26.12.2010 г., в РУП Балчик е получено съобщение, затова че неизвестно лице е проникнало в магазин за хранителни стоки, намиращ се в гр.Балчик и е извършило кражба на различни марки цигари и хранителни продукти. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

         -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РУП Добрич и служители на “Транспортна полиция” са задържани лицата Д.С., на 33 години и М.Р., на 31 години от гр.Добрич. Същите са извършили кражба на ел. проводник от жп спирка в с.Победа, общ.Добричка. Работата по установяване съпричастността на лицата към извършването на други посегателства върху жп инфраструктурата на територията на Община Добричка продължава.

         Лицата са криминално проявени. Наложена им е мярка за неотклонение  “Задържане под стража”. По случая е образувано досъдебно производство.

         -На 23.12.2010 г., във Второ РУП Добрич се тъжи 56 годишен жител на с.Карапелит, общ.Добричка, затова че две неизвестни лица, около 15.40ч. са проникнали в дома му, като със сила  и заплахи са му отнели мобилен телефон. Извършителите са се опитали да открият пари, но след като не са успели са напуснали в неизвестна посока. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия лицата са задържани- Ю.Е., на 17 години и С.С., на 21 години от с.Карапелит. Мобилният телефон- обект на кражбата е намерен и върнат на собственика.

         С.С. е криминално проявен. Наложена му е мярка за неотклонение “Задържане под стража”. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

През почивните дни на територията на областта са станали 1  ПТП с 2  ранени граждани, без опасност за живота и 2 ПТП с материални щети.

-На 26.12.2010 г., около 04.35 часа, на КПП  Варна е спрян за проверка л.а. “Ровър”, управляван от 38 годишен водач от с.Нова Камена, общ.Тервел. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,41 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

           Възникнали са 3 пожара без щети и 1 с материални щети.

ОД на МВР - Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР-ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди