изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Днес е един хубав ден. Струва си да отделите повечко време на любите си хора. Днес любознателността ви няма да се окаже празно любопитство.

ТЕЛЕЦ - Настроението ще продължава да е празнично. Ще успеете да се видите с много хора, с които все отлагате да се срещнете. А междувременно ще разберете доста полезни неща.

БЛИЗНАЦИ - Имате достатъчно смелост да предприемете някои важни крачки, но знайте, че нещата няма да станат лесно. Не се отказвайте, отстоявайте позицията си.

РАК - Пари и добро здраве най-добрите показатели за успешна седмица. Днес се порадвайте на свободата си от сърце. Може да измислите начин как да промените живота си.

ЛЪВ - Във всичко, с което се захванете, ще внесете творчески огън, но май ви трябва искрица от приятелите, за да го запалите. Днес е ден за срещи и многообещаващи раздели.

ДЕВА - Проблемите ви са главно на вътрешен план и е крайно време да направите нещо, защото иначе може да пострада и здравето ви. Не се натоварвайте и с работата на другите.

ВЕЗНИ - Ден за успешни комуникации. Може да ви върнат неща (и пари), които отдавна сте прежалили. Не се задълбочавайте в подробностите, но не ги пренебрегвайте каквото и да правите.

СКОРПИОН - Днес е най-добре да се занимавате с неща, които бързо могат да се приключат. Всъщност днес по-добре е да направите нещо, което наистина харесвате.

СТРЕЛЕЦ - Днес бихте могли успешно да възстановите загубени контакти (и може би информация и вещи, смятани за изгубени). Денят ще протече общо взето безгрижно и особено вечерта.

КОЗИРОГ - Не се опитвайте да правите нещата на момента. Всъщност днес няма за къде да бързайте, карайте я по полека. Хубав момент да се замислите за бъдещите си проекти.

ВОДОЛЕЙ - Ден на неочакваните неща. Нещата, които ще ви разкажат сутринта така ще ви впечатлят, че цял ден ще сте под влиянието на чутото. А най-хубаво ще е, ако сте влюбени.

РИБИ - Подходящ ден за изясняване на отношенията с тъй наречения любим човек. Опитайте се да бъдете ясни и конкретни в изказванията си, защото неведението, в което тънете и вие и другия, е доста неприятно.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди