изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:54 EEST
Астрологична прогноза: България и света през 2011 година    
Хороскоп  През 2010 година бяхме свидетели на факта, че икономическата криза засегна и обхвана много страни от целия свят – банковата система, слабото кредитиране в частния сектор, фалита на много фирми, високата безработица, намаляване на заплатите в много от фирмите и предприятията, намаляването на капиталовите постъпления. Голяма част от населението в България е засегнато от повсеместната криза, а покупателната способност на хората стана изключително ниска.

постепенното възстановяване на България от кризата, през 2011 година е необходимо правителството да изработи сериозна антикризисна програма. Освен това през 2011 година в България ни очакват президентски и местни избори. Но какво можем да очакваме през 2011 година в България и в световен мащаб?

От номерологична гледна точка сумата от числата на предстоящата 2011 година – 2+0+1+1 = 4. Това число съответства на планетата Уран, която се свързва със стремеж към свобода, независимост, индивидуализъм, нови технологии и изобретения, революции, всякакви сдружения и асоциации, разрушения, внезапни събития, аерокосмическата и електронната промишленост, астрологията, електричеството и т.н.

От астрологична гледна точка нещата не стоят много по-различно.Таоквадратурата на виновниците за световната криза Сатурн, Уран и Плутон ще продължи влиянието си и през 2011 година. Сатурн е планетата на дисциплината и отговорността, Плутон – на трансформацията, подривната дейност, банково-кредитната система, атомното оръжие, вулканите, стихийните бедствия, сексуалната култура, бактериите. Всичко това подсказва за неспокойна 2011 година.

На 4 януари 2011 е първото слънчево затъмнение за 2011 година в знака Козирог, което ще продължи започналите през 2010 година промени. Настъпва период на радикални идеологически и политически промени. Това затъмнение ще окаже най-силно въздействие през първото полугодие върху икономиката и управлението в много държави по света. На 14 януари 2010 година имаше слънчево затъмнение в знака Козирог – знак, находящ се във 2 дом от хороскопа на Америка – финансите и икономиката на държавата. Затъмнението от 4 януари 2011 година акцентира повторно 2 дом от хороскопа на Америка – нов акцент върху финансовото и икономическо им състояние, което няма да донесе нищо добро за тях. На 5 януари 2011 Уран и Юпитер в знака Риби са в тригон с Венера. Влиянието на тези планети и аспекти е положително и ще доносе на личностно ниво любов и късмет на доста хора, материални придобивки и възможност за успехи в областта на музиката, фотографията, тайното разузнаване, киноиндустрията, в химическата и фармакологичната промишленост. Знакът Риби се управлява от Нептун и тези аспекти оказват положително влияние върху бизнеса, а в България – върху социалната обстановка, финансите, законодателството, висшето образование, изкуството, промишлеността. Съвпадът на Юпитер и Уран носи късмет и при участия в спортни игри и състезания, при участия в конкурси и с проекти.

Меркурий до 13 януари е в знака на своето заточение – Стрелец. Прави квадратура с Уран и Юпитер, което ще създаде нови проблеми в областта на комуникациите и информационните системи, транспортни инциденти. Около 10-11 януари не е изключен повторен проблем с авиотранспорта, с интернет, протестни действия в много страни. Месеците януари и февруари се очертават не само трудни, но очаквам и сериозно застудяване след 13-14 януари. Възможни са внезапни промени във времето, като в някои райони по света може да има рекордно ниски температури, което да причина в периода 15-20 януари за висок брой пътнотранспортни произшествия, за инциденти и измръзвания в планината, инциденти в мини, природни катаклизми. Между 26 януари и 12 юни Сатурн е в своето ретроградно движение. Сатурн се свързва с държавната и изпълнителна власт, институциите, икономиката, имотното състояние в страната и продажбите на имоти. Това означава, че едва след 12 юни можем да очакваме сериозно подобрение и положително развитие в тези сфери у нас.

На 22 януари 2011 Юпитер навлиза в знака Овен – водача на зодиака и ще премине през него набързо – до 4 юни, когато ще навлезе в знака Телец. Знакът Овен е знак на ново начало и иновации в областта на техниката, металургията, производствата на оръжия и т.н. Този знак не признава ограниченията. Овенът първо действа, а после мисли и не търпи вмешателства. Можем да очакваме промени и събития да ни връхлетят със скоростта на светлината. Успех през годината могат да постигнат онези, които не се страхуват да променят нещо драстично, да прегърнат новото и да прокарат революционните си идеи във всяка от сферите на бизнеса и науката най-общо казано. Юпитер в Овен ще донесе успехи в спорта и състезанията, в производството на оръжия, в медицината, металургията, научните изследвания, нови земни богатства и т.н  Обществено-политическият живот по света и в България ще се активира, а на места по света може да се очакват много протести и агресивни прояви за постигане на определи цели.

През февруари 2011 година могат да бъдат подписани важни за България договори и ще получим външно финансиране за важни проекти, свързани с енергетиката, металургията и всякакви иновации, касаещи бизнеса в страната. През 2011 година транзита на Уран и Юпитер в знака Овен през 3 дом от хороскопа на България (дом на съседните ни държави) може да се очакват още по-активни процеси на политическата сцена, протести и сблъсъци в Гърция и други държави от Балканския полуостров.

На 26 февруари 2011 е точната квадратура между Юпитер и Плутон (неблагоприятен аспект). Този аспект може да създаде стресови ситуации в сферите на бизнеса и банково-кредитната система в края на февруари и началото на март – фалит на големи фирми и банки в света. Не е изключено да възникнат скандали на политическата сцена, раздори в българската църква, разкриване на престъпления, свързани с ценни за страната произведения на изкуството, етнически конфликти. През февруари или юли България може да се раздели с висш църковен служител, политическа или известна личност от сферата на изкуството.

Слънцето и Луната в картата на Пълнолунието на 18 февруари са в критичния 29 градус, като Луната в знака Лъв е в съвпад с кралската звезда Регул от съзвездието Лъв. В допълнение Слънцето е в съвпад с Нептун, което загатва за възможни предателства, таен заговор или опит за покушение над високопоставена държавна фигура в друга държава през месец март. Нептун може да причини както конфликти на етническа основа в горещите точки по света, наводнения и разпространяване на инфекции, удавяния, инциденти с плавателни съдове, както и нова кризисна ситуация с цените или доставките на горивата. Неблагоприятните аспекти между Сатурн във Везни, Уран в Овен и Плутон в Козирог и през тази година ще продължат да предизвикват природни катаклизми на много места по света. В края на месец февруари и през март Марс е във водния знак Риби, което ще увеличи в много райони валежите.

На 4 март 2011 година Лунните възли (пресечни точки на лунната орбита с равнината на земната орбита) преминават в знаците Стрелец – Близнаци. Това ще дане нов тласък към развиване на по-висше съзнание, научаване на урока за лоялност и коректност. Юпитер в Овен, като управител на знака Стрелец до юни месец ще дава развитие на науката, медицината и промишлеността, а с преминаването му в Телец на 4 юни ще активизира финансовата и социалната сфери, изкуствата, модата. На фокус ще бъдат външно-политическите отношения между държави, ще се появят нови религиозни концепции, научни открития и нови земни богатства. Южният Лунен възел в Близнаци изисква да не се дава воля на непостоянството, лицемерието, многознайството и промени в мнението, от което да последват грешки и разваляне на отношения. Северният Лунен възел в Стрелец изисква да се наблегне на духовното развитие, на истината и вяра в доброто.

На 12 март 2011 година Уран се установява в знака Овен през следващите 8 години. Oвeнът е огнен и експанзивен знак, а Уpaн е планета на революциите, на непредсказуемите неща, иновациите, колективизма. Следователно може да се очаква сериозен скок и развитие в областта на информационните технологии, оръжейното производство и въоръжаване с нов тип мощни оръжия за масово поразяване, сексуална революция, медицински открития с голямо значение за бъдещите поколения и нова апаратура за изследвания, най-вече в областта на неврохирургията, генетиката, физиката, биологията. Овен е първият знак в зодиака, затова очаквам поставяне на ново начало – някои положителни събития, някои не толкова. Може да доживеем контактът с извънземни същества най-после да стане факт или да излезе на бял свят официална информация за вече осъществявани контакти с НЛО в миналото, откриване на нови планети и светове. При първото влизане на Юпитер в Овен през месец август 2010 година бяхме свидетели на откриването на две нови планети на учените от НАСА. Времето през пролетта ще бъде е променливо, мека пролет с увеличаване на валежите към края на март и началото на април в определени райони по света, което ще причини на места и наводнения. Меркурий в опозиция със Сатурн от картата на пълнолунието на 19 март може да окаже в края на март и началото на април неблагоприятно влияние върху комуникациите и договарянията, съобщенията, транспорта и пътищата. Слънцето и Луната в знаците Дева и Риби отново са в критичния 29 градус и правят квадратура към Лунните възли, както и към Марс от хороскопа на България. Тези аспекти ще активират напрежението на политическата сцена у нас,  работещите в сферата на здравеопазването, образованието, средствата за масова информация.

На 2 април 2011 Марс навлиза в знака Овен, чийто управител е. На 4 април Нептун преминава в знака Риби – в собствения си знак, където ще бъде до октомври 2025 година. Знакът Риби се свързва с развитието на изкуствата, телевизията, кино индустрията, рентгенологията, проявите на милосърдие и вселенската любов. Особено внимание и уважение ще се отделят на психичните възможности и лечителски способности на хората. Ще има нови методи на лечение на нелечими до момента заболявания, нови лекарства и ваксини, нови методи и средства в сферата на разузнаването и тайните служби. Преминаването на Нептун носи както положителни тенденции, така и отрицателни. Юпитер и Уран в огнения знак Овен ще допринесат за затоплянето на климата на планетата, което успоредно с преминаването на Нептун във водния знак Риби ще предизвика много наводнения по света, а ще зачестят и инцидентите с всякакви плавателни съдове, с тръбопроводи. Ще се появят нови религиозни течения и фанатици, сектанти. Ще се увеличи броя на психичните заболявания, наркозависимите и алкохолозависимите. Няма да са рядкост интоксикациите, кожните заболявания, алергиите и инфекциите.

Между 31 март и 23 април Меркурий е ретрограден, а в такъв период създава трудности в общуването между хората и в преговорите, проблеми с транспорта и документацията. По време на ретрограден Меркурий хората са склонни на грешки при взимането на решения, в оформлението на документацията, а също и при шофиране.

На 3 април в картата на новолунието Марс е в съвпад с Уран и в квадратура с Плутон, а Юпитер е в съвпад със Слънцето и Луната. От една страна периода се очертава като много динамичен както на световно равнище, така и в България – в областта на военното дело в борбата с престъпността, в енергетиката и металургията, в медицината и по отношение на всякакви иновации. Ще се засили и конкуренцията, но от друга страна съвпадът на Марс и Уран в Овен е много опасен. Може да има внезапно влошаване на отношенията между държави, засилване на агресията във вътрешно политически план в някои държави. Освен това огненият Марс ще предизвиква пожари, като е възможен и инцидент във военен завод или в металургичен комбинат. А сега и нещо по-позитивно – след 21 март Слънцето ще бъде в своята екзалтация в знака Овен. Юпитер също е в този знак и месец април се очертава подходящ за стартиране на нови проекти след 3 април, развитие в областта на науката и образованието, на техниката. Може да доживеем ние астролозите да бъде разкрит и в България, както в развитите европейски страни, факултет по астрология. Астрологията не само е наука за звездите и тяхното влияние върху човека и процесите на Земята. Тя е свързана с много други науки – математика, психология, философия, медицина, география, физика и т.н. Но заради предсказателната й част, която не е нищо друго освен прогнозиране, бива неуважавана и непризнавана като наука от много български правителства. Не, че и те тайно не търсят услугите на ясновидци и астролози, но когато се стигне до по-сериозно признание и развитие, се започват скандали в различните факултети. След като вече професията астролог съществува в регистъра на професиите, редно е да има и къде да се обучават желаещите по астрология в български университет, както е в развитите европейски страни.

През месец май ще бъдем свидетели на парада на планетите – съвпад на Марс, Юпитер, Уран, Меркурий, Венера, а на 1 май и Луната е в знака Овен. Всяко подобно масово съединение на планетите създава много силна енергия с непредсказуем характер. Парадът на планети е мощен катализатор за съдбоносни обществени и социално-политически събития, иновации с голямо значение за бъдещето на планетата. Тъй като знакът Овен в медицинската астрология се свързва с главата и мозъка, можем да станем свидетели на нови открития, свързани с мозъчната дейност, рефлексите и волевите импулси, а защо не и успешна трансплантация на човешка глава. Най-смелите и активни личности могат да очакват подобряване на финансовото състояние след 16 май, когато Венера ще навлезе в своя знак Телец. На 23 май има съвпад на планетите на любовта и секса Венера и Марс в чувствения знак Телец, поради което много хора могат да очакват бурни страсти и любовни приключения. Между 15 и 20 май Марс ще премине през Слънцето и Уран в Телец от хороскопа на България, което може да донесе пореден политически сблъсък между управляващите, както и да се активира сеизмичната активност в страната. Бившият премиер Сергей Станишев е с Марс в Телец в рождения си хороскоп, а настоящия премиер Бойко Борисов и президента Георги Първанов имат в хороскопите си съвпад на Марс и Уран в знака Лъв. Този съвпад им дава лидерски качества, борбеност и индивидуализъм. Планети, находящи се на отстояние 90 градуса едни от други образуват предизвикателен аспект. При сравняване на различни хороскопи принципа е същия. Знаците Телец и Лъв са несъвместими. Нужни са много компромиси и търпение, за да се избегнат ожесточените сблъсъци.

На 2 юни е поредното слънчево затъмнение в знака Близнаци, което като цяло акцентира върху информационните и комуникационни системи, транспорта, автомобилите, пощите, сферите на търговията и техниката в цял свят. Затъмнението прави благоприятен аспект със Сатурн и Уран, което ще внесе положителни изменения и събития в тези сфери. Разбира се, може да се очакват някъде и закриване или преструктуриране на автомобилни заводи, както и съкращаване на работници и служители в изброените сфери.

На 4 юни Юпитер преминава в знака Телец. В Телец Юпитер ще влияе като цяло блакоприятно върху управлунието, икономиката, земеделието, селското стопанство, туризма, изкуството, науката, съдебната система и социалната сфера в България за времето до 10 юни 2012 година. Слънчевото затъмнение на 2 юни и лунното затъмнение на 15 юни 2011 година акцентират много точно хороскопа на България и в частност 5 дом – дом на Слънцето, представящо президента, премиера, висшето общество, политиката, спорта, децата, артистите, творчеството и сферите за развлечения. Всички тези сфери ще бъдат активирани през юни и в следващите месеци на годината. Въпреки, че още няма точна информация за месеца и деня, в който ще се проведат президентските и местни изборит у нас, като най-удачен ден за тяхното провеждане е 26 юни, когато Луната е в съвпад с Юпитер в Телец (успех, разсширение, вяра и изобилие) и прави много положителни аспекти към хороскопа на България. Естествено, определянето на датата за изборите е работа на управляващите, но предвид очакваните нови сътресения на световната сцена след месец юли, би било удачно да стабилизираме нашата държава в този период. От месец юни 2011 година България ще започне да се стабилизира постепенно финансово и можем да очакваме положително развитие в банковата, данъчната и застрахователната сфери, в образованието, законодателната и социалната сфери, в селското стопанство и промишлеността. Ще влязат у нас крупни капиталовложения и свежи инвеститори. Най-сетне можем да очакваме положително развитие в строителния бранш и раздвижване на цените на имотите (предимно на по-скъпите и по-стабилните).

На 1 юли е третото за годината слънчево затъмнение, чиято сянка пада върху Антарктика. Затъмнението е в зодиакалния знак Рак - прави предизвикателен аспект квадратура със Сатурн във Везни, квадратура с Уран и опозиция с Плутон. Тези аспекти биха могли да предизвикат много сериозно напрежение на политическата и икономическа сцена в света. Венера в Близнаци може да внесе непостоянство, а Юпитер в Телец задоволство и съществува опасност от излишна самоувереност и самодоволство, което да направи някои управляващи уязвими. Българските власти трябва да вземат мерки срещу отвличания и атентати – транзитният Марс в Близнаци между 13 и 16 юли прави съвпад с Плутон от хороскопа на България в 5 дом и е възможно да има заплаха за живота на личност с голямо влияние в държавата, смяна на министър, но е възможно да се повиши и сеизмичната активност у нас през юли и август. Периода от 22 юни до 22 юли за родените под знака на Овен, Рак, Везни и Козирог е неблагоприятен и не е желателно да предприемат сериозни стъпки и промени както в личен, така и в професионален аспект. В хороскопа на България това затъмнение акцентира 7 дом и Сатурн в Рак – дом на външната политика, дом на партньорите и враговете. Така че, външнополитическите отношения между държави могат внезапно да се влошат. На 3 и 4 юли Марс е в точен съвпад с Уран в Близнаци, а на 21 и 22 юли – съвпад с Марс в Близнаци от хороскопа на Америка. В този месец е необходимо властите там да вземат предпазни мерки срещу атентати и инциденти в транспортни средства, в училища, в пощи и търговски центрове. Между 21 и 28 юни транзитният Марс акцентира хороскопа и на Франция. Това слънчево затъмнение активира освен хороскопа на Америка и хороскопите и на други държави в Европа, някои страни от Азия и Близкия Изток. А това е знак за възможна нова кризисна ситуация. През месец август трябва да се борави много внимателно с авоарите на страната и по-малко да разчитаме на подкрепата отвън.

Между 10 юли и 10 декември Уран е ретрограден, което ще оказва мащабно влияние на световните процеси – политическа нестабилност, внезапни промени, бунтове и стачки, разрушаване на стари догми, хуманитарна криза.

Между 8 и 13 август Марс в падение в знака Рак е в точна опозиция с Плутон – може да се очаква природно бедствие в някои държави по света, инцидент с плавателни съдове, тежък атентат и дори започване на военни действия. Особено опасен изглежда 10 август. Нужни са много дипломатичност и търпение, за да бъде избегнато влошаването на междудържавните отношения. Лятото ще бъде с внезапни промени във времето – редуване на много топло време с обилни дъждове в определени райони. В периодите, когато пък е горещо, особено след 20 юни квадратурата на Марс в Близнаци създава предпоставки за ветровито време, а квадратурата му с Нептун – за повишаване броя на пожарите, инфекциите и проблеми с дишането и белите дробове. Месец юли очаквам много топло време, но на моменти и доста ветровито. Между 3 и 26 август Меркурий ще се обърне отново и ще тръгне ретроградно за втори път в знака Лъв – в знака на своето падение. На някои места ще бъде горещо, а на други – Марс в Рак ще предизвика много дъждове и наводнения.

В средата на август обстановката ще е наелектризирана – пълнолунието на 13 август в знаците Лъв и Водолей образува заедно с Уран и Плутон конфигурация, оприличаваща меч – знак за неочаквани събития. Поради предизвикателните аспекти на слънчевото затъмнение на 1 юли, през двата летни месеца обстановката може да стане много опасна и не бива да се допуска срив в отношенията между някои държави като Америка, Русия, Китай, Израел, Пакистан, Северна и Южна Корея. Меркурий, освен че е в падение по знак, е  ретрограден и в опозиция с ретроградния Нептун в критичния 29 градус на знака Водолей. Ще създава проблеми в комуникациите, в преговорите на различни нива и в дипломацията като цяло. На личен план този аспект прави някои хора по-разсеяни и прекалено лековерни, а други тласка към спекулации.

В края на август и през септември са възможни изненади на световната борса – не са изключени повторни рецесии и резки борсови сривове. Между 22 август и 14 септември Венера ще транзитира през знака на своето падение – Дева, а Меркурий до 9 септември е в знака на своето падение Лъв. На 17 септември Венера прави точна опозиция с Уран, между 19 и 21 септември е в квадратура с Плутон, а на 7 и 8 септември Меркурий е в опозиция с Нептун. Венера в падение оказва неблагоприятно влияние върху финансите, икономиката, социалната сфера, изкуството, външната политика. А Меркурий в падение влияе неблагоприятно върху комуникациите, договарянията, транспорта, посредничеството, образованието, средствата за информация.

Есента на 2011 година се очертава променлива и трудно предсказуема по отношение на времето и температурите. На някои места може да има високи температури, докато на други ще падат обилни дъждове, с гръмотевични бури и наводнения. След 19 септември времето се очертава топло, а след 27 септември може да има и резки промени във времето. Марс във воден знак създава опаност от инциденти във вода (особено между 10 и 17 август), от отравяния и удавяния. А личните взаимоотношения при родените от занците Овен, Рак, Везни и Козирог ще се нуждаят от повече търпение и толерантност.

На 30 август Юпитер става ретрограден до 25 декември 2011 година. В този период темите, свързани с финансите отново ще бъдат на дневен ред. Очакванията за материални блага и социална стабилност може да се отложат, докато Юпитер отново не стане директен в края на годината. Ретроградието на Юпитер на места ще създаде неудовлетвореност от недостатъчно заплащане, проблеми в бизнеса, религиозни сблъсъци. Ще се наложи всеки да направи преоценка на ценностите. В периода 23 – 30 август не е добре да се започват нови начинания и регистриране на фирми (особено занимаващи се с образование, транспортна дейност, юридическа или издателска дейност). Не взимайте пари в заем и не теглете кредит.

Новолунието на 27 септември в знака Везни очертава нови резки промени във взаимоотношенията между държави. Мотото на знака на равновесието Везни е „Красотата и любовта ще спасят света”. Много от дипломатическите, бизнес и личните взаимоотношения изискват сериозно отношение и поемане на отговорности. Сатурн, който също е във Везни изисква голямо внимание при избор на партньори в бизнеса и в живота, както и с кого и в какви съюзи влизаме. След 12 септември Меркурий е в собствения си знак Дева, прави тригон с Юпитер и Плутон. Тези аспекти облагодетелстват процесите в България по отношение на договарянията, образователните теми, информационните системи и крупния бизнес. Създава се възможност за сключване на успешни бизнес сделки, внасяне на поправки и приемане на нови закони и наредби, касаещи транспорта и пътищата, образованието, бизнеса и законодателната власт. Между 15 септември и 8 октомври Венера ще бъде в собствения си знак Везни – чудесен период за творците, благоприятен период за социалната и финансовата сфери, за сключване на брак, печелене на награди и конкурси в сферата на модата и творчеството.

В края на месец септември и началото на октомври Слънцето, Меркурий, Венера и Сатурн във Везни правят благоприятни аспекти с Венера, Марс и Плутон в Близнаци от хороскопа на България. Интервалът между 1 и 9 октомври е удачен за насрочване на президентските и местни избори у нас, но в този период не е благоприятно ретроградието на Юпитер и квадратурата на Марс в Лъв към Слънцето от хороскопа на България, представящо държавния глава.

Между 10 октомври и 2 ноември Венера е в знака на своето заточение Скорпион. На 26 октомври новолунието в Скорпион е в опозиция на Юпитер – кризисен период за икономиките, финансите, бизнеса и държавността, изпитание за любовта и вярата. Сатурн е в квадратура с Юпитер в Козирог от хороскопа на България, което изисква практичност в разходването на финансите в държавата, защото кранчето от постъпления на външни инвеститори и от Европейския съюз към България може да спре за известно време. Месец октомври се очертава топъл, но и дъждовен, като на 31 октомври и 1 ноември Меркурий и Венера правят неблагоприятен аспект с Нептун, което ще окаже временно негативно влияние и върху бизнеса, финансите, договарянията, транспорта и комуникациите. Предпазвайте се и от спекулации, кражби и мошеници.

Между 18 и 30 ноември съществува нова опасност за живота на кралска особа, президент или важна ръководна фигура – Марс от новолунието на 10 ноември е в съвпад с кралската звезда Регул от съзвездието Лъв и в опозиция с Нептун. Меркурий в Стрелец отново е в заточение, находящ се на 10-я градус в съвпад с неблагоприятно влияещата също кралска звезда Антарес от съзвездието Скорпион. Опозицията на Марс и Нептун може да предизвика увеличаване на престъпността. Възможни са и тайни заговори, инцидент с транспортно средство, опит за отравяне на президент или друго лице от висшите етажи на властта. От друга страна може да причини на места сериозни наводнения. Меркурий ще създава отново проблеми между 25 ноември и 13 декември в транспорта, комуникациите, преговорите и в сферите на обслужване. А съвпадът му със звездата Антарес ще повиши броя на транспортните инциденти и може да стане причина за природни катаклизми в определени държави.

На 25 ноември е последното слънчево затъмнение за 2011 година в знака Стрелец. Както вече споменах този знак се управлява от Юпитер, а това налага развиването на високо съзнание. Благоприятният аспект на затъмнението и Уран в Овен ще тласне науката и техниката до най-високи нива на развитие. Това затъмнение попада в 11 дом от хороскопа на България и е на върха на 10 дом от соларния (годишен) хороскоп. Политиката в България ще тръгне по нов път, ще изгради нов имидж пред света. Трябва да се даде път на новото и прогресивното, но без прекален идеализъм. Затъмнение попадащо в 10 дом изисква внимание от страна на правителството и президента по отношение на управлението и развитието на страната ни. Марс, Юпитер и Плутон от картата на затъмнението правят много благоприятни аспекти към Слънцето и Уран, което е знак за една плодотворна като цяло и 2012 година за България – нов импулс и възможности за действие и положително развитие в икономиката на страната ни в голяма част от отраслите на страната ни. На 10 декември е последното лунно затъмнение за 2011 година, което заедно с другите затъмнения през годината ще оказват голямо влияние върху живота и процесите в Америка, Франция, Русия, Германия, Гърция, Индия, Индонезия, Южна Корея, Япония и много други държави. Докато отмине предизвикателния аспект между Уран и Плутон светът ще преживее фундаментални промени, след които нищо няма да остане както преди. През 2011 и през по-голямата част от 2012 година е важно да се развиваме по пътя, показан ни от Северния Лунен възел в знака Стрелец, по който трябва да вървим – към законност, духовно развитие и вселенска любов.  Успешна и щастлива 2011 година!

26.12.2010 година

Автор: Маргарита Паскалева – Скарлет

http://skarleta.wordpress.com/

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЗАЕКА

КАКВО НИ ВЕЩАЯТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА 2011 ГОДИНА?

 


Сходни връзки

Астрологична прогноза: България и света през 2011 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.90 секунди