изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:42 EEST
НОВА ГОДИНА - НОВА ЛЮБОВ    
Хороскоп АХ, ТОЗИ ЗАЕК 2011: Вълнуващи чувства за овните, брак - за рибите, а за всички останали - любов, любов... любов

 

ОВЕН  -  През 2011 година всички Овни ще изживеят една наистина вълнуваща любов. Благодарение на Юпитер и Сатурн, техният любовен живот ще се развива добре, ще бъдат подкрепяни от своят партньор. Около средата на новата година Овните ще са прекалено ангажирани и е много вероятно да занемарят интимния си живот. Не бива да го допускат, за да не породят напрежение в дома си. Към края на 2011 ще останат по-дълго време у дома и ще оправят обтегнатите си отношения със своята половинка. Ще се радват на хармония и споделени чувства.

 

ТЕЛЕЦ  - Новата 2011 година ще им донесе много приятни емоции. Ще се наложи да обърнат по-голямо внимание на човека до тях, трябва да покажат своите чувства максимално и да не престават да го подкрепят. Около средата на година Телците много трудно ще правят компромиси в личния си живот. Може би донякъде уморени от непрестанната си преданост, те ще искат да са наясно точно как стоят нещата в интимен план. Много е вероятно да имат недоразумения с човека до себе си и причината ще бъде само една - появата на трето лице в техните отношения. Важното е да запазят спокойствие и да не вземат прибързани решения.

 

БЛИЗНАЦИ - Много любов и романтични преживявания вещаят звездите през 2011 година за зодия Близнаци. В живота им ще влезе човек, които отдавна чакат и това ще им даде сили да преодолеят всякакъв вид препятствия. Тези, които вече имат сериозна връзка и семейство, ще се радват на хармония. От април до август 2011 ще се случат важни неща, донякъде и малко негативни, но няма нещо, което да уплаши един влюбен Близнак. Като цяло годината за всички представители на тази зодия е под знака на романтиката и споделените чувства. Важното е да не пропускате подходящите моменти и без никакви притеснения да минете на следващото ниво - съвместно съжителство, годеж и брак.

 

РАК - Любовния живот на Раците ще протече доста интензивно през 2011 година. Дълго очаквани отговори от бивши половинки ще ви изненадат, но също така ще удовлетворят жаждата ви да знаете защо са пропаднали тези отношения. Може да се каже, че това ще ви даде сила и увереност да създавате нови контакти и най-важното - да се отдадете на сегашния си интимен партньор. Възможни са и проблеми, особено с големи деца. Напрежението няма да пропусне да се отрази на семейния ви живот. Лятото на 2011 година ще е апогеят в интимния ви живот и тогава ще се насладите на незабравими преживявания и споделени чувства.

 

ЛЪВ - 2011 година ще предостави родените под зодия Лъв да изгладят отношенията си с интимната половинка. Ще се справят с всяка изникнала трудност и ще се радват на хармония в отношенията си. Като цяло комуникацията в семейството ще е перфектна. Все пак, не бива да разчитат само на късмета си, нужно е също така да стимулират човека до себе си чрез дребни жестове.

Лъвове, не се стеснявайте, годината е  подходяща за сключване на бракове.

 

ДЕВА - През 2011 Дева ще има възможност много гъвкаво да се справя със своя любовен живот. Най-силен период за емоционални преживявания ще имат в самия край  на годината. До благоприятния период Дева ще изпитва известни съмнения към интимната си половинка. Възможно е обвързаните представители на тази зодия да създадат напрежение в семейството. Възможно е някои Деви да започнат нова връзка. Напълно е възможно през 2011 година да разберете кой е правилният човек за вас и да стартирате една наистина перспективна връзка. Вероятно е да се обвържете с колега.

 

ВЕЗНИ - Една наистина добра година в любовен аспект. Везни, няма да ви спре нищо по пътя на любовта и ще се чувствате невероятно добре през цялата 2011 година.

Много е вероятно да осъществите романтично пътешествие с човека до вас до дестинация, която вие изберете. Необвързаните представители на тази зодия ще срещнат правилния човек и е много вероятно да се обвържат сериозно. Възможно е да създадете напрежение  в интимните си отношения, защото ще бъдете прекалено заети и с работа. Ще сте гъвкави обаче и въпреки многото работа, ще успеете да изживеете запомнящи се романтични емоции.

 

СКОРПИОН - Новата 2011 година ще е много успешна за всички Скорпиони. Романтиката ще ви преследва през целия период и вие сами ще се уверите, че това е една наистина добра година в сравнения с предходните. Много е вероятно повече Скорпиони да сключат брак. Натовареното ежедневие може да ви изнерви и - както никога досега, да изпуснете своите нерви. Бъдете внимателни, все пак работата не е всичко, нужно е да отделяте време и за интимния си партньор. Обезателно организирайте романтично пътешествие за стопяване на ледовете. Годината - освен успешна, ще е и поучителна! Много от вас ще осъзнаят свои грешки и ще съумеят да ги поправят.

 

СТРЕЛЕЦ - Звездите предсказват, че през 2011 година Стрелците ще преоткрият своите партньори. Ще прекарват повече време с тях  и чувствата им ще се възпламенят отново.

Много е вероятно семейството ви да се увеличи с нов член. Но, не са изключени и конфликти, не се опитвайте да се налагате, понякога е добре да отстъпите. Все пак,  бъдете внимателни и не позволявайте хората около вас да се бъркат в интимния ви живот. Тези Стрелци, които не са обвързани, ще срещнат подходящи партньори, но е желателно преди това да подходят резервирано и да не бързат.

 

КОЗИРОГ - За да е една наистина успешна за вас година, Козирози, е нужно да подходите към партньора си напълно искрено. Тези от вас, които все още търсят своята половинка, ще успеят да я открият. Семейните представители на зодията ще се радват на хармония. Много е вероятно ваи познат да се опита да създаде напрежение, но - ако сте внимателни, това няма да се случи. Началото на 2011 година няма да е толкова успешно в интимен план, но краят със сигурност ще е. Повечето от вас ще  увеличат семейството си с нов член около края на годината.

 

ВОДОЛЕЙ  - 2011 година няма да започне много положително за вас. През първата половина от годината ще изпитвате сериозни притеснения да не изгубите човека до вас. Промяната на Венера ви носи чувство за несигурност. Все пак, останала част на годината ще ви донесе много положителни моменти в интимен план. Съществува голяма вероятност да сключите брак или просто да стартирате успешна сериозна връзка. Човекът до вас ще ви подкрепя безрезервно, много е вероятно да ви насочи към правилно бизнес решение, което ще ви ощастливи допълнително.

 

РИБИ  - Годината няма да е много успешна за вас. Първите месеци на 2011 ще донесат смут и  напрежение при обвързаните Риби. Тези, които все още нямат връзка, но са влюбени, ще чувстват несигурност и няма да успеят да изразят правилно своите чувства. Звездите ви съветват да не бъдете прекалено монотонни. Без да искате, вие отегчавате своя партньор. Без да искате, ще отблъснете човека до себе си. Към края на годината, нещата около вас ще се разчупят и ще привличате със своя чар и обаяние. Възможно е тези Риби, които имат дългогодишни връзки, да сключат брак.

 

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЗАЕКА

 

Станете ни приятел във Facebook
Станете ни приятел
във Facebook

 


Сходни връзки

НОВА ГОДИНА - НОВА ЛЮБОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди