изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:01 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Време е да отдъхнете, да си вземете една топла вана или пък да отидете на сауна. Не се дръжте агресивно с околните, това би навредило на самите вас. Съдбата за кой ли път ще изпита вашето търпение.
ТЕЛЕЦ - Зарадвайте любимия си човек с грижа и внимание. Звездите са щедри днес към вас. Е, другите може да не ви разбират напълно, но пък поне ще ги омаете с красота.
БЛИЗНАЦИ - Има сума приятни неща, които ви очакват, само трябва да се постараете да сте на подходящото място, в подходящия момент и по подходящия начин.
РАК - Днес щастието е на дръзките и младите, затова не се разсейвайте, а пристъпете смело към обекта на чувствата си. Само не го заливайте с излияния, бъдете по-сдържани.
ЛЪВ - Концентрирайте се още отзарана, така ще успеете да реализирате мечтите си по-късно през деня. Можете да спечелите човека, за когото жадувате.
ДЕВА - Не се поддавайте на провокациите на гаджето, помислете сами и съвсем скоро ще напълно наясно какво да предприемете. Непременно поспортувайте.
ВЕЗНИ - Още от сутринта ще се почувствате като избраник на съдбата. Е, уморително е да си в центъра на вниманието, но пък си струва усилията. Любовта на другите наистина е голям наркотик.
СКОРПИОН - Един ден с приятни емоции и споделени чувства с любимия човек. В секса ще реагирате бурно, особено при нежни докосвания на някои по-специални места (вие знаете кои).
СТРЕЛЕЦ - Ако вече сте срещнали сродната си душа, можете да доверите тайните и страховете си (а и каквото друго имате за доверяване). Денят наистина е хармоничен, можете да постигнете разбирателство с всеки.
КОЗИРОГ - Днес ще сте наистина трудни за издържане - капризни, непостоянни, мърморещи. Ако гаджето продължава да е с вас, явно наистина ви обича.
ВОДОЛЕЙ - Обърнете внимание на детайлите в отношенията, най-вече в интимните. Купете си ново бельо или парфюм. Ласките на другия ще са особено важни за вас.
РИБИ - Не експериментирайте с външността си, за да не се наложи да останете цял ден у дома.Но пък може да пожертвате съня си заради една умопомрачителна нощ.

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди