изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:37 EEST
ХОРОСКОПИ : ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЯНУАРИ 2011 ГОДИНА    
Хороскоп ХОРОСКОПИ : ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЯНУАРИ 2011 ГОДИНА


Овен
Опитайте се да прецените ситуацията безпристрастно и се доверете на интуицията си. Гледайте от положителната страна на нещата. Някой влиятелен човек ще Ви помогне в кариерата. Това ще Ви изненада, но ще Ви накара да се почувствате уверени. Внимавайте какво ядете, или ще качите излишни килограми.

Телец
Нямате желание да приемате съвети от хората, които се опитват да Ви помогнат и вероятно ще бъдете неприклонни с партнъора си, които ще иска да разбере защо се държите по този начин. В работата ще изберете подход, които ще Ви донесе проблеми. Ще има много недоразумения и това ще попречи на успеха Ви. Ще се чувствате бодри и изпълнени с енергия през този период.

Близнаци

Ще си поставите амбициозни цели, само за да докажете на себе си, че можете да ги постигнете. Ще дадете всичко от себе си, за да спечелите сърцето на някой нов партнъор. В работата ще трябва да промените отношението си към колегите или рискувате да си навлечете омразата им, която по-късно ще е трудно да премахнете. Избягвайте климатичните промени, които могат да причинят болки във врата.

Рак
През този месец ще разполагате с големи количества енергия и предприемчивост. Ще успеете да откриете нова положителна черта в характера на половинката си. В работата ще настъпят някои промени и в тази ситуация ще трябва да проявите повече гъвкавост. Ще трябва да бъдете отстъпчиви и да се съобразите с решения, взети от по-висшестоящи. През този период ще се чувствате отпаднали и не в много добра форма.

Лъв

През този период ще бъдете импулсивни и ще губите самоконтрол. В любовта ще трябва да се отпуснете, да помислите добре преди да дадете някакъв отговор. В професионалната сфера, ще разберете, че някои се опитва да Ви злепостави, ще се опитате да го разобличите. Преди да го направите, обаче, се уверете, че сте прави. Внимавайте със здравето си, има опасност от настинка.

Дева

През този месец ще бъдете твърдо решени да постигнете целите си. Опитайте се да контролирате ентусиазма си, защото може да разтревожи парнъора Ви. В работата ще постигнете желания резултат малко по малко. Не споделяйте плановете си с другите. Опитайте се да не бъдете прекалено активни, защото ще страдате от преумора.

Везни

Ще бъдете прекалено отстъпчиви и това означава, че другите могат да се възползват от това. Опитайте се да си спечелите повече уважение. В работата, някой ще забележи нетърпението Ви и ще го използва срещу Вас. Опитайте се да не бъдете избухливи и продължете напред. Ще се измъкнете от ситуацията с високо вдигната глава. През този период ще се чувствате изтощени и ще Ви липсва енергия, но ще намерите начин да се възстановите.

Скорпион

Опитайте се да не бъдете твърде взискателни и всички ще искат да бъдат във Вашата компания. Не налагайте идеите си и проявете повече разбиране. В работата ще обсъдите с колега сделка, която не е минала много добре. Опитайте се да не повишавате тон на този човек, той няма вина. Внимавайте какво ядете или рискувате да качите излишни килограми.

Стрелец

Ще бъдете в страхотно настроение, тъй като ще сте забелязали първите признаци на позитивна промяна. С партнъора Ви ще бъдете в много добри отношения. В работата, ще имате нужда от съвета на по-опитен колега, за да избегнете да попаднете в капан, заложен от завистлив и враждебен колега. Тялото Ви се нуждае от почивка, дайте му я.

Козирог

През този месец ще можете да прецените всички възможности, които Ви се предоставят и да се възползвате от тях. Ще покажете на партнъора си колко много го обичате. В работата, ще бъдете склонни да давате заповеди и това няма да се хареса на останалите. Не споделяйте с другите решенията си. Внимавайте какво ядете и не бъдете лакоми.

Водолей

През този период ще приемате всичко на шега. Ще разберете, че партнъора Ви иска да доминира и ще се противопоставите на това. В работата, не се съревновавайте, защото рискувате да Ви оставят сами да си блъскате главата. Опитайте се да приложите политика на сътрудничество. През този месец обърнете внимание на нервната Ви система, тъй като ще бъде уязвима.

Риби

Умората ще забави реакциите Ви малко повече от обикновено. Ще имате нужда да прекарате известно време навън и да помислите върху това какво искате и от какво се нуждаете. В работата, ще бъдете водени от интуицията си. Оставете настрана гордостта си, когато си имате работа с деспотичен началник. Препоръчително е да не се претоварвате през този период.

 

На 3.01.2011г. в град София,ще отвори врати за пациенти един така дългоочакван център - „Микаел ЕООД"


http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2123

 


Сходни връзки

ХОРОСКОПИ : ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЯНУАРИ 2011 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди