изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:25 EEST
Красиви, голи, футболни...    
Любопитно

Съпругата на Дейвид Бекъм - Виктория изцяло промени мнението на обществото за футболните съпруги и приятелки. Те излязоха от сянката на половинките си и се превърнаха в нещо като секта. Вече почти всяко младо момиче мечтае за връзка с футболист, като за целта е готово на всичко. Най-лесният път към заветната цел, като че ли е да се снима гола.



Sportni.bg прадлага на вниманието най-вече на мъжката част шест от най-красивите футболни половинки, снимани дибидюс.

Алена Середова. Чешкият модел е съпруга на италианският вратар Джанлуиджи Буфон. Двамата имат двама сина и семейство за пример.

Даниел Лойд. Английската красавица е излизала с не един и двама футболисти от Висшата лига. В момента има връзка с полузащитника на Тотнъм Джейми О'Хара, на когото роди син.

Елена Сантарели. Русокосата италианка, която не се свени да се снима гола също се е срещала с няколко играчи. Сред тях е естествено и плейбоят на Серия А Кристиан Виери.

Елизабета Каналис. Умопомрачителната телевизионна звезда (отново италианка) е имала вземане-даване с Дидие Дрогба, Рейналдо и ... естествено Кристиан Виери.

Джема Аткинсън. Още една забележителна мома англичанка, която се изявява като модел и актриса. Тя имаше връзка с Маркъс Бент, а слуховете я свързваха за кратко и с Кристиано Роналдо, докато той играеше в Манчестър Юнайтед.

Мануела Аркури. Поредният италиански модел, който се е срещал с Франческо Тоти и Франческо Коко. Е, не по едно и също време.

http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Красиви, голи, футболни... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди