изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:14 EEST
Баница с късмети и конкурс за най-апетитна баница във Варна Тауърс    
Коледа

Варна Тауърс реши да спази новогодишната традиция – ще изпече вкусна сочна баница с късмети и ще почерпи своите клиенти на 1 януари от 16 часа! Всички посетители на новия комплекс, закупили артикул от който и да е от обектите във Варна Тауърс, без значение от стойността на покупката, ще получат парче вкусната баница с късметче, специално приготвена от супермаркет RODA. По този традиционен начин търговско-административният център иска да благодари на своите верни приятели и да им пожелае щастлива Нова година със своите оригинални късмети.



 

 

А тези, които обичат не само да похапват баница, но и да я приготвят с много любов, ще имат възможност да докажат своите кулинарни умения, като се включат в конкурса за най-апетитна баница.

 

Така че запретвайте ръкави, разточете корите, съберете току-що снесените яйца от полога, пригответе домашното сирене и докажете на готвачите във Варна Тауърс, че вие приготвяте най-вкусната баница! Е, може и по-мързеливо – готовите продукти от магазина също ще свършат работа. Вашите умения ще оценява не кой да е, а именно готвачите от заведенията във Варна Тауърс!

 

Донесете готовите си домашно приготвени баници на 1 януари от 16:00 часа във Варна Тауърс и се надявайте, че именно вие ще отнесете наградата! А каква е тя? Изненада! Както си е по традиция с Коледните и новогодишни подаръци.

 


Сходни връзки

Баница с късмети и конкурс за най-апетитна баница във Варна Тауърс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди