изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:42 EEST
КАК И КЪДЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ ПРЕЗ ГОДИНАТА НА БЕЛИЯ МЕТАЛЕН ЗАЕК?    
Хороскоп

Веселието по време на тържества се определя от зодиакалния знак, под който сме родени



ОВЕН - Желателно е Овенът да е център на внимание, за да се чувства в стихията си! Неговата огромна положителна енергия ще зарази всички на партито. Може да празнувате навсякъде - за тази зодия няма значение, важното да не пестите комплиментите си!

ТЕЛЕЦ - Представителите на тази зодия обичат да организират и подготвят празненства. Ако все още сте в дилема къде и с кого да прекарате предстоящите празници, няма от какво да се притеснявате, ако имате Телец до себе си. Той ще се погрижи за всичко, но е нужно и да го контролирате, защото обича да прекалява!

БЛИЗНАК - Трудна е задачата да угодите на Близнака. Трудно взима решение, ако пък е ваш гост, определено се подгответе, че ще закъснее с повече от половин час. Няма значение къде е празненството, ако на Близнакът му допадне, цяла вечер ще забавлява вашите гости с увлекателни истории.

РАК - Оставете Ракът да намери перфектното място за посрещане на Нова Година, да се погрижи за менюто и всичко останало. Не се опитвайте да влияете на неговото решение, защото ще е грешка. Съществува малък проблем - постоянното му суетене между кухнята и празните чаши ще го отнеме като главно действащо лице на празника.

ЛЪВ - Няма значение къде и с кого ще празнувате. Лъвът винаги е готов да се забавлява. Ще забавлява всички с по нещо различно. Не му позволявайте да се вземе на сериозно, за да не станете обект на конфликт. Желателно е да следите какво количество алкохол ще поеме.

ДЕВА - Може да поканите Дева само и единственото, ако сте решили да правите скромно семейно събиране. Тази зодия мрази шумните купони и многото хора. Все пак,  ако решите да се забавлявате в огромна компания, не досаждайте с непрекъснати опити да приобщите Девите към множеството.

ВЕЗНИ - Приказливите Везни ще са душата на всеки купон, който направите за празниците. Обичат да говорят и да общуват,  те няма да ви създадат напрежение или проблеми. Все пак, Везните обичат да говорят и говорят, може да се окаже, че в края на вечерта те са обсебили компанията и разказват забавна история от посрещането на миналата Нова Година.

СКОРПИОН - Трудно е да се угоди на един Скорпион. Все пак, ако човекът до вас е от тази зодия, оставете го той да организира всичко - в противен случай е много вероятно да развали празника. Не се притеснявайте, ако всичко му е угодно, той ще блесне със  страхотен тоалет и добро настроение.

СТРЕЛЕЦ - Целта на тази зодия е да е удобно на всички  гости на дадено празненство. Неприятно е, че Стрелецът ще се опита да наложи собствения си стил на празнуване, но за сметка на това всичко ще е  перфектно. Оставете тази зодия да организира купона!

КОЗИРОГ - За жалост, трудно биха се отпуснали и забавлявали. Нужно е да направите Козирог първи отговорник по празненството. Ще организира всичко, ще направи и  невъзможното, за да изненада своите гости! Когато всичко премине перфектно, точно както е планирано, това ще донесе неземно щастие на тази зодия!

ВОДОЛЕЙ - Внимавайте да не прекалят с алкохола. Водолей се задоволява с всичко. Важното е да им обясните точно къде да намерят мястото на купона и те ще дойдат с огромно закъснение и извинения, че са се загубили. Но, това не бива да ви дразни, защото тази зодия е много контактна и ще допадне на всички присъстващи.

РИБИ - Ще забавляват гостите ви с разностранни теми, те знаят за всичко по малко. Все пак, понякога започват разговори на тежка тематика. Не им правете забележка, защото това ще е само в началото на празненството. Малко по-късно Рибите ще танцуват и танцуват!

Станете ни приятел във Facebook
Станете ни приятел
във Facebook

 


Сходни връзки

КАК И КЪДЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ ПРЕЗ ГОДИНАТА НА БЕЛИЯ МЕТАЛЕН ЗАЕК? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди