изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:19 EEST
Мъж и дете загинаха в две катастрофи    
НовиниМъж и дете загинаха в две катастрофи във втория ден от новата година, съобщиха от полицията.  21-годишен мъж е загинал след челен сблъсък между кола и автобус по пътя за Раднево, информираха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Тази сутрин в 6.35 ч в РУ “Полиция” – Раднево е получено съобщение от тел. 112 за настъпил пътен инцидент на главен път ІІ-57 между с. Сърнево, община Раднево, и с. Могила, община Стара Загора.

При извършената проверка на място е установено, че лек автомобил “Пежо”, управляван от 22-годишен мъж от Стара Загора, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно с движещия се в нея автобус “Сетра”, управляван от 48- годишен човек от Стара Загора, предаде "Фокус".

В резултат на удара возещият се на предната седалка в лекия автомобил 21-годишен младеж от Калитиново е загинал на място. Водачът на колата е настанен за лечение в МБАЛ –Стара Загора, с луксация на лява китка и счупване на лява предмишница, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химически анализ.

При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на автобуса. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Раднево.

  В 12.55 часа в полицията е получен сигнал за катастрофирал лек автомобил между селата Лавино и Къпиново. При тежкия инцидент е загинало на място деветгодишно дете, допълва БТА.

 
Пътните полицаи припомнят на шофьорите да спазват правилата за движение, да не превишават скоростта и да спазват дистанция. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Мъж и дете загинаха в две катастрофи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди