изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:20 EEST
МЛАДЕЖКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО ХАНДБАЛ ЛЕТЯТ ЗА ФИНЛАНДИЯ    
СпортДобруджа има трима представители в състава на “трикольорите”

Младежките ни национали по хандбал летят на 6 януари за Финландия. В отбора са двамата състезатели от хандбален клуб Добруджа Георги Михайлов и Светлин Димитров. С тя ще бъде и  клубния президент на добричлии Георги Андреев, който е в треньорския щаб на “трикольорите”.    

“Във вторник – 4 януари тръгваме за София, където ще се подготвяме два дни. На 6 януари летим за Финландия, където на 7, 8 и 9-и ще играем с домакините, Франция и Черна гора квалификации за световното първенство, което ще бъде в Гърция”, заяви Георги Андреев. Той добави, че след като се завърне в Добрич официално ще стартира подготовката на тима на Добруджа, който е лидер в мъжкото първенство след есенния дял. Тогава щяло да се разбере и какви контроли ще имат “жълто-зелените”, които имат оферта от турския Бурсаспор за спаринг между 12 и 18 януари.
По-голяма е вероятността Добруджа да има контрола с друг турски тим между 18 и 25 януари. Тогава във Варна ще се подготвят хандбалистите на Измир.

 


Сходни връзки

МЛАДЕЖКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО ХАНДБАЛ ЛЕТЯТ ЗА ФИНЛАНДИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди