изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:59 EEST
Татяна Дончева: Борисов иска да е на пулта на ”Биг брадър”    
Политика Управляващите са абсолютно шизофренни на тема специални разузнавателни средства, злоупотреба със спецслужби и правене на активни мероприятия. Това заяви бившият депутат от БСП и учредител на сдружението „Движение 21"  Татяна Дончева пред bTV. "Премиерът Бойко Борисов иска да е като пред пулта на „Биг брадър" и да гледа цялата държава, кой с кого спи, кой какво яде, краде ли, не краде ли", заяви още тя, цитирана от БГНЕС.


Според нея, ако нещо не се премени, българите ще продължават да гледат сюжети от предаването „Пълна лудница" всеки ден.

Дончева даде и примери.
"Дребният случай с 20-те лева, покупка от "Кауфланд", която разиграха някакви полицайстващи от Шумен (общински съветник беше задържан за кражба от магазина, но твърди, че това е постановка - б.р.), е повсеместно взето от цялата държава – това е случаят "Горна Оряховица" (лекарите, които бяха обвинени несправедливо за смъртта на недоносено бебе след подслушване - б.р.), това е случаят Цветанов- Ваньо Танов (оказа се, че шефът на митниците също е подслушван - б.р.), това е случаят Борисов, който казва: "Ще ги подслушвам всичките", аргументира се ексдепутатката.
По думите й с това се цели спечелване на изборите.

Татяна Дончева коментира и скандала с посланиците с агентурно минало, заради които от правителството си отидоха други двама бивши сътрудници на ДС - министър Божидар Димитров и зам.-вътрешният министър Павлин Димитров. 
"Павлин Димитров е навършил години за пенсия отдавна, а Божидар Димитров защо го връща (преимерът Борисов) в Националния исторически музей? Кога ще направят ревизия на този музей, за да се види кой експонат е там и кой не е там?", попита тя.

Според нея Божидар Димитров не случайно не иска да се върне в парламента (преди да стане министър, той бе избран за депутат и сега трябва да се върне там - б.р.), а не иска и да напуска НИМ, тъй като там трябва да се направи инвентаризация. Тя каза, че е възможно да липсват експонати, които са копирани и изпратени някъде.

"Има закон, в който да няма лустрация, но е вярно, че европейските структури – и на Европейската народна партия, и на Европейските социалисти, са малко вманиачени на темата бивши комунисти и тяхното отношение към агентите и колко от тях все още са на ключови позиции не е без значение", коментира още Дончева.

По думите й политиката, водена от Ивайло Калфин като външен министър и Георги Първанов като президент, да назначават преимуществено хора, принадлежали към бившата ДС, е съзнателен избор.
"Толкова им беше акъла на тези двамата", заяви Дончева. Оставете да се търкалят досиетата – те ще покажат, че много хора, активно говорещи или активно пречещи на темата вероятно имат досиета", каза още бившата червена депутатка. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Татяна Дончева: Борисов иска да е на пулта на ”Биг брадър” | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Татяна Дончева: Борисов иска да е на пулта на ”Биг брадър”
Автор: Anonymous да 2011-01-04 @ 14:57 EET
По принцип не я харесвам Т.Дончева ,но тук е абсолютно права.
Татяна Дончева: Борисов иска да е на пулта на ”Биг брадър”
Автор: Anonymous да 2011-01-05 @ 01:20 EET

Глупакът щял да слуша всички... И като му вербуват една дузина специалисти да му подават дезинформация, при този Съд, просто ще стане не само плешив, ами и разноглед.

Аз предлагам направо към цената на всеки КВт/ч ток да добавят 5 стотинки за софийското парно, 10 стотинки за Софийския завод за боклук и още 10 стотинки за подслушвателна техника. То верно, че тогава ще поискат още 50 стотинки за заплати на агентите-анализатори, ама ко пък. Ще ги платим бе, нали мнозинството сте от ГЕРБ. :-(


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.11 секунди