изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:46 EEST
Доган бил в страхотна форма, не ходи на работа, не взима и заплата    
Политика Ахмед Доган е в страхотна форма, в добро здраве и присъствие на духа. Той е политик, който умее да цени силата на посланията и очевидно изчаква подходящ момент да направи послания към този, към когото е преценил. Това каза пред Нова телевизия Камен Костадинов, заместник-председател на ДПС по повод 21-годишнината от основаването на движението, предаде БГНЕС. Той изтъкна, че лидерът на партията не е от политиците, които правят коментари по всички теми.

По повод факта, че Доган не идва в Народното събрание, за да изпълнява задълженията си на депутат, колегата му уточни, че той не получава заплата в момента, след като не ходи на работа.

"ДПС заяви собствената си тежест и мнение в българската политика. Със самочувствието сме на най-професионалната партия в България. Имаме най-подготвените кадри. ДПС не е имало проблем като партия със своята идентичност, за да се слагат етикети като лява или дясна партия", допълни Костадинов.
Той обаче призна, че по отношение на реформите ДПС не са безгрешни: "И ние носим част от вината, че не са направени всички реформи".

Костадинов бе категоричен, че ДПС е в опозиция.
"Отправяйки анонс, че сме готови да подкрепяме реформаторска политика, в никакъв случай не казваме - вземете ни в изпълнителната власт", подчерта той.

На въпрос какво планират за изборите, заместникът на Доган отговори, че е рано да се говори за изборите.
"Никакви анализи не са правени. 2011 г. е много важна за политическата ситуация в страната – предстоят президентски избори и изключително важни местни избори. Предстоят интересни месеци", заяви той.

Във връзка с ветото на Георги Първанов върху Изборния кодекс, Камен Костадинов коментира, че позицията на президента е била очаквана, тъй като "в Изборния кодекс има фрапантни нарушения на Конституцията.
"Надявам се ГЕРБ да се вслуша в част от аргументите на президента. Нека да няма елементарно политическо противопоставяне. Не може да се прави изборно законодателство на базата на политически диктат", заяви още зам.-председателят на ДПС. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Доган бил в страхотна форма, не ходи на работа, не взима и заплата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди