изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:30 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ

ОВЕН - Денят не е подходящ за начало на проект или ново начинание. Пътуванията също не са желателни, особено за чужбина. Заложете на организационната работа.

ТЕЛЕЦ - Работете по утвърдената си програма, като избягвате новите начинания. Делови срещи и подготовка на нов проект, чието начало предстои. Имате ясна визия за бъдещето.

БЛИЗНАЦИ - Бъдете подготвени за развития от различен характер, особено на работното място и в деловите контакти. Отложете за по-добро време сключването на сделки и договорености.

РАК - Спокойният подход към делата ви днес ще създаде предпоставки за по-бързото и успешно справяне с тях. Каквито и предизвикателства да стоят пред вас, можете да се справите.

ЛЪВ - Неяснотите около работен проект или друга задача изискват повече време, за да ги отстраните, но няма да ви затруднят. Ще работите по тях, за да бъдат спазени срокове.

ДЕВА - Ако в нещо изпитвате затруднения, не се колебайте да потърсите съвет или подкрепа. Изяснете си какво точно ви е необходимо и работете, с общи усилия ще се справите.

ВЕЗНИ - С практични действия и без излишна суетност ще работите по задачите си днес. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, се допитвайте до интуицията си.

СКОРПИОН - Мобилизирайте се, за се преодолеете умората и емоциите, предстои ви работа, която е само ваша. Не допускайте отегчението ви да омаловажите въпроси, чието решение е неотложно.

СТРЕЛЕЦ - Пътуванията ще са успешни, стига да са съобразени с пътните условия. В личните си и служебни отношения бъдете открити и по-често изразявайте уважението си.

КОЗИРОГ - При голяма част от вас бизнесът и развитието на делата ви се припокриват, заради което темпото ви продължава с делничната динамика. Всичко това се отразява на стреса.

ВОДОЛЕЙ - Неотложни ангажименти могат да станат причина за временни раздели с близки хора, но това няма да отслаби връзките помежду ви. Придобивки от личен характер.

РИБИ - Възползвайте се от благоприятните развития днес и насочете енергията си към полезни и с препратки към бъдещето занимания, давайки път на щастието в живота си.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди