изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:49 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич е регистрирано 1 криминално престъпление.

 

-На 03.01.2011 г., в РУП Шабла е получено съобщение, затова че неизвестно лице е извършило кражба на 20 м многожилен проводник от двора на бивше ТПК в гр.Шабла. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През денонощието на територията на областта са станали 1 ПТП с 2 ранени граждани, без опасност за живота и 7  ПТП с материални щети.

-На 03.01.2011 г., около 13.07 часа е получено съобщение за възникнало ПТП до с.Смолница, общ.Добричка. При посещение на местопроизшествието е установено, че 31 годишната В.Ж.- водач на л.а.”Опел Корса”, управлявайки автомобила по пътя гр.Добрич- с.Смолница, поради несъобразена скорост с пътните условия се е поднесла, навлязла е в насрещното платно за движение и се е блъснала в л.а. “Фиат-мареа”, управляван от С.С., на 25 години от гр.Добрич. В резултат на катастрофата водача В.Ж. е с разкъсана рана на носа, а пътуващото с нея дете на 10 години е с охлузна рана на главата и контузия на крака, без опасност за живота. Лицата са прегледани в МБАЛ Добрич и са освободени за домашно лечение.

 

          През денонощието няма пожари. Оказана е 1 аварийно-спасителна дейност /отводняване/.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди