изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:10 EEST
1,8 млн. българи били подслушвани за година    
ПолитикаПрез 2010 г. са ползвани около 18 000 СРС, а всеки подслушван е говорил средно с около 100 души.Това заяви вчера в Плевен соцдепутатът Румен Петков. От думите му излиза, че службите са прихванали разговори на 1,8 милиона души. “На практика е било подслушвано цялото активно население на страната плюс някой и друг пенсионер, на което биха завидели и Гешев, и Григор Шопов”, добави Петков.

“Нека се анализира колко СРС-та са ползвани от прокуратурата и в съда. И ако се окаже вярно, че са под 3%, значи съответните органи ползват този инструмент за подслушване и шантаж”, каза още Петков и определи ситуацията като “ненормална параноя”.

Няма как да ни пуснат в Шенген с този изключителен ръст на контрабандата на цигари и горива, смята още бившият вътрешен министър. Той предлага българо-турска комисия да провери камионите със стоки, влезли у нас от Турция от юни до ноември м. г.

“Очаквам, че ще видим около 100 ТИР-а, излезли от южната ни съседка, пълни с цигари, а у нас влезли с найлонови торбички, износ за Австрия. Някои са се върнали още същия ден в Турция”, твърди Петков. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

1,8 млн. българи били подслушвани за година | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
1,8 млн. българи били подслушвани за година
Автор: Anonymous да 2011-01-05 @ 17:01 EET
Дерзайте по почина:таз година полупроводници-догодина проводници!Начало на новата година е -време за благопожелания към целокупния народ!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди