изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:41 EEST
ОТНОВО НЯМА КАНДИДАТИ ЗА ПЛАЖОВЕТЕ НА ШАБЛА    
ТуризъмЗа пореден път на провелия се търг с тайно наддаване за стопанисване на плажовете по Добруджанското Черноморие за срок от пет години, нито един кандидат не подаде документи за някой от предлаганите плажове на територията на община Шабла, научи НДТ от експерти в областна администрация.


Самият търг се проведе в края на миналата година, като се очаква днес да бъде подписана и заповедта за определяне на спечелилите търга. Експерти от администрацията заявиха за медията, че от общо 7-те предложени плажа, само два са се сдобили със стопани. След този търг може да се направи обобщение, че единствено за плажовете в Шабленско няма желаещи. Хора от туристическия бранш коментират, че най-големите плажни ивици в страната са и най-неатрактивни за бинзнеса заради липсата на инфраструктура там. Без стопанин засега е и централният плаж в Каварна, за който на проведения от министерството на регионалното развитие търг, не се е явил нито един кандидат.
 


Сходни връзки

ОТНОВО НЯМА КАНДИДАТИ ЗА ПЛАЖОВЕТЕ НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди