изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:18 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ


ОВЕН - Ще търсите близостта на приятел и човек, с когото можете да споделите вълненията си, на когото вярвате и му се доверявате. Погрижете се и за здравословните си неразположения.

ТЕЛЕЦ - Обнадеждени за бъдещето си ще започнете седмицата и няма да ви липсва енергия, но бъдете разумни. Не се претоварвайте в нищо и отложете за друг ден новите начинания.

LIGHT VISION - LED осветление, LED мебели - 0884 778 054

БЛИЗНАЦИ - С решенията и работата си владеете положението, и това ви помага да изживеете деня си пълноценно. Ще работите, за да приключите навреме с предвидените задачи.

РАК - За много от вас денят се свързва със задачи и грижи по дома, като няма да пренебрегнете и професионалната си ангажираност. Наред с това ще проявите интерес към новости.

ЛЪВ - С енергични и навременни действия ще се справите с текущите си задачи. Разработка на нови идеи и разширяване на дейността също са сред възможните развития днес.

ДЕВА - Едва ли ще останете очаровани от новостите, с които предстои да се запознаете на работното място, но ще се съобразите с условията. Ще откриете добри възможности.

ВЕЗНИ - Поставяйте си краткосрочни цели, изпълнението на които ще бъде добър стимул за последващи действия. Дайте предимство на основното, подробностите оставете за по-късно.

СКОРПИОН - Потиснете надигащите се у вас емоции, породени от поведението на колегите ви. С добре обмислена реклама ще дадете тласък на бизнеса си. Ще останете доволни от покупки.

СТРЕЛЕЦ - Положителното ви отношение към работата и новите ви проекти подпомага развитието им. Сключеният днес брак ще бъде щастлив и децата ви ще живеят с любов.

КОЗИРОГ - Спорове от финансов характер могат да ви причинят тревоги, избягвайте ги, особено, ако са между приятели. Но, ако вие сте причина за неизчистени финансови взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ - В обсъждане на служебен или друг въпрос ще наложите мнението си с авторитет, с което всички ще се съобразят. Възползвайте се от добрите си позиции и направете нещо за себе си.

РИБИ - Свършената с любов работа ще ви носи добро усещане за полезност и създава предпоставки за бъдещи успехи. Стабилизиране на финансовото ви състояние, нова работа.

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди