изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:41 EEST
Tурнир с награден фонд $25,000 събира най-добрите ни тенисистки в Добрич    
НовиниТенис клуб Изида има идея още тази година да вдигне нивото на единия от турнирите си, съобщи пред репортер на НДТ президентът на клуба Младен Матеев.

Припомняме Ви, че през последните години организира 5 международни турнира по тенис за мъже и жени с награден фонд 10 000 долара.
“Има проект дамският турнир да прерасне в Чалънджър, който да бъде с награден фонд 25 хиляди долара. Това ще го превърне във втория по сила турнир в страната и ще го нареди сред най-силните на Балканите. В момента съгласуваме идеята с федерацията. Целта ни е турнирът в Добрич да бъде подгряващ за Алианц къп, в който участничките си поделят 100 хиляди долара. Мъжкият фючърс, който организираме на този етап ще си остане с награден фонд 10 хиляди долара”, заяви Младен Матеев. Той добави, че в момента се работи по две стъпки за реализиране на идеята Добрич да посрещне едни от най-добрите тенисистки в света – намиране на спонсори и одобрение от международната федерация, която трябва да посочи и дата. Голямо предимство за Изида е, че всички, които са участвали в отминалите международни турнири на клуба, засипаха с похвали организаторите за базата и организацията.
Припомняме Ви, че при мъжете победители бяха сърбинът Александър Цветков (2008 г.), испанецът Оскар Сабате (2009 г.) и австриецът Филип Освалд (2010 г.). При жените триумфираха румънката Симона Матей (2009 г.) и черногорката Данка Ковинич (2010 г.).

Още спорт в Център спорт

 


Сходни връзки

Tурнир с награден фонд $25,000 събира най-добрите ни тенисистки в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди