изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:36 EEST
Първанов за подслушваните разговори: Мъка!    
Политика Какво има да се коментира? Мъка, това заяви пред журналисти президентът Георги Първанов по повод оповестените телефонни разговори между Ваньо Танов, Симеон Дянков и Владислав Горанов. "Аз мисля, че един такъв разговор идва да покаже, че това "замерване" със СРС-та, което започна преди време, няма да ни доведе до нищо добро и се опасявам, че такива случаи, такива инциденти, такава тенденция, не ни приближава към Шенген, напротив – ни отдалечава”, коментира още държавният глава, цитиран от "Фокус".

Той заяви, че ще има някакви последствия след оповестените разговори на шефа на митниците с финансовия министър и заместника му, но отказа да прогнозира какви ще бъдат те. Първанов смята, че това се решава „в друга сграда”. Според него обаче, без съмнение съдържанието на разговорите трябва да ни притеснява.

„Естествено някой трябва да се замисли и за това, че когато веднъж си предизвикал подобно явление - изтичане, поява, и даже злоупотреба, бих казал, подобна информация, трябва да очакваш подобно нещо. Както се казва, все пак мога да разчупя строгия тон, който нож вади – планина повдига”, каза президентът.

Вчера вътрешният министър Цветан Цветанов, който е главно действащо лице в разговорите, заяви, че изобщо не се притеснява от записите и дори, че всичко това е смешно". http://www.dir.bg/
 
 


Сходни връзки

Първанов за подслушваните разговори: Мъка! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди