изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:20 EET
Манифест 2011 на модерната жена    
ЛюбопитноВ началото на всяка година си теглим късмети, пожелаваме си красиви неща и си обещаваме промяна. Ето какво най-често иска всяка модерна жена за 2011 година.

Повече усмивки
През тази година ще се усмихвам повече, пък дори и с риск да си донеса повече бръчки. Усмивката ми отива, а и кара останалите да се усмихват и да са по-мили. Ще започвам с усмивка още сутрин в огледалото!

Повече секс
Тази година със сигурност планирам повече секс. Защото сексът е полезен. Замества упражненията във фитнеса, а освен за физическото ми здраве спомага и за психическото ми здраве. Носи ми добро настроение и секси излъчване.

Повече време за мен
Ще се науча най-накрая да отказвам и да не се занимавам с глупости като това да изслушам историята от поредния сериал, преразказана от съседката, вместо да седна и послушам музика. Ще заменя таксата за кабелна телевизия срещу карта за плуване.

По-малко вредни храни
На обяд ще си нося сандвич, но няма да се тъпча с вафли, кроасани или чипс в офиса. Ще намаля шоколада, кафето и колата и ще наблягам повече на ябълки, моркови и други полезни за здравето и фигурата ми храни.

По-малко стрес
Ще бъда по-мъдра и в нервни ситуации ще реагирам спокойно. Ще си мисля за глобалните неща, а малките ще оставам да минават по-леко край ушите ми. Това ще ми донесе повече спокойствие и възможност да не реагирам емоционално, а рационално.

По-малко пари за боклуци
Ще си купувам само неща, от които наистина имам нужда, пък било то и по-скъпи. По-добре едно стойностно нещо вместо 10 боклука. Ще раздам, подаря, даря всички неща, от които наистина не се нуждая, за да имам повече пространство у дома за себе си.

С всичко това 2011-та ще е истински прекрасна година за мен!

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Манифест 2011 на модерната жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди