изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:08 EEST
Детектив: Не можеш да се скриеш от подслушване    
Новини 250 лв. струва подслушването на всеки един мобилен телефон, който някой поръча. Услугата предлагат различни сайтове, призна частният детектив Марин Маринов.
"Всеки в реално време, независимо къде се намира, може да следи разговорите на даден човек, дори той да си смени картата на телефона. Техническите средства толкова са напреднали, подслушването е по-масово и от 90-те години.


Не можеш да се скриеш", каза Маринов пред bTV, цитиран от сайта "Livenews".

"В началото на 90-те години имаше страшно много СРС-та, "бръмбари", телефонни подслушвания, че София беше като централа на ЦРУ в Москва", добави Маринов. Според него тогава много политически партии са разработвали собствените си хора, заради съмнения, че могат да ги предадат.

По думите му частните поръчки за подслушване сега са много, независимо дали са за бизнес дела или за политически сделки. Той съветва, ако някой наема офис в нова сграда, предварително да го провери, а при покупка на телефон той задължително да е запечатан.

Подслушване обаче има не само в частната сфера. Преди малко повече от година бе установено, че шеф на сектор "Вътрешна сигурност" в Министерство на отбраната подслушвал незаконно един от зам.-директорите от военната полиция.

Бившият шеф на полицията в Стара Загора Тончо Михайлов пък бе уличен, че е подслушвал проверяващи го служители от МВР. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Детектив: Не можеш да се скриеш от подслушване | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Детектив: Не можеш да се скриеш от подслушване
Автор: Anonymous да 2011-01-07 @ 13:15 EET

Някой се мъчи да създава параноя у населението. 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди