изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:03 EEST
Атанас Атанасов: Скандалът със СРС-тата се управлява от министър-председателя    
Политика  Отговорникът за цялата тази история си има име – Цветанов, заяви бившият началник на Националната служба “Сигурност” и шеф на ДСБ София  Цветанов е виновникът за тези неща – службата, която записва, му е подчинена. Ако сме парламентарна комисия, нека се разбере законно ли е, по искане на кого са използвани СРС-та. Демонстрирането на спокойствие от Борисов и Цветанов означава че управляват кризисна ситуация в свой интерес


Това коментира Атанас Атанасов по повод записите на телефонните разговори на шефа на агенция "Митници" Ваньо Танов с вицепремиера Симеон Дянков, които бяха изнесени.

През този скандал прозира проблемът Шенген. Става ясно, че управляващите не могат или пък не искат да се справят с проблема с борбата с организираната престъпност и корупцията. Да не заблуждаваме хората, че Шенген означава граници. За да бъде приета страната ни в тази европейска структура, трябва да покаже, че се е справила с тези проблеми. Този скандал илюстрира тази проблематика, категоричен бе Атанасов.

Черта на управляващите Борисов и Цветанов, защото другите са пешки, обичат да изпускат контролирано информация. Този скандал се управлява от министър-председателя, отсече бившият шеф на Национална служба “Сигурност”. П одучмите му Борисов се опитвал да извлече дивиденти и го правел – хората казват “Браво” на Борисов. Той работи с тази черта на народопсихологията да се хареса на масата от хората, коментира шефът на ДСБ София.

Отговорник за цялата тази история е Цветанов. Единствената служба, която прилага технически СРС е дирекция на МВР, подчинена директно на Цветанов, уточни той.

Борисов стои отгоре и ги разиграва като пешки, заключи Атанасов.
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Атанас Атанасов: Скандалът със СРС-тата се управлява от министър-председателя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди