изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:39 EET
Яне Янев: Има договорка между Борисов и Първанов    
Политика  Не е изключено премиерът Бойко Борисов да имал договорка с президента Георги Първанов за предсрочни избори. Това заяви в предаването "Здравей, България" на Нова тв лидерът на РЗС Яне Янев. Той обясни, че по този начин Първанов щял да дойде на бял кон, защото щял да състави служебно правителство, но ако това станело, Бойко щял да гледа 15-те процента подкрепа от гласоподавателите "през крив макарон".


Борисов плаши гаргите, като казва, че ще предизвика предсрочни избори, заяви още Янев. Според него, ако премиерът го направи, това ще бъде краят на политическата му кариера. Той щял да се върне при пожарникарския маркуч, но и там вече бил навършил години за пенсия. За година и половината управляващите показаха, че са абсолютни бездарници, разпали се лидерът на РЗС.

От партията обмисляли да сезират прокуратурата за "злоупотреба на премиера Бойко Борисов със специални разузнавателни средства", заяви още Яне Янев.

Цветанов контролира контрабандните канали, отсече той. Чорапът почнал да се разплита и щяло да стане ясно, че в този кабинет имало хора, които са наследници на Иван Тодоров-Доктора, а техният закрилник е вътрешният министър. Има огромна корупция по висшите етажи на властта и в за това се получават много сигнали в РЗС, каза Янев. Държавата е разграден двор, докато ГЕРБ управлява, няма да влезем в Шенген, заключи лидерът на РЗС. http://www.blitz.bg
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Яне Янев: Има договорка между Борисов и Първанов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди