изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:50 EET
Откриха трупа на 6-месечно бебе в Радомир    
Ред и сигурностПолицията разкри зловещ инцидент с пеленаче в Радомир. Разследвайки сигнал за домашно насилие, униформените са разкрили убийството на шестмесечно момиченце. Трагедията се е разиграла в блок 21 на радомирския квартал "Арката", съобщи БНТ. Полицаите получили сигнал, че бащата на детето редовно бие майката, затова посетили семейството. При разговора с майката те усетили, че има нещо нередно и отвели нея и бащата в районното управление, за да доизяснят случая.

Веднъж разделена от мъжа си, жената признала, че на 21 декември тяхното шестмесечно бебе - Наталия, много плачело и бащата го ударил. Те го завили си одеяла, а на другия ден открили, че е починало.

Вместо да потърсят помощ, двамата родители решили да заровят трупчето на няколко километра от техния блок.

Полицията е намерила тялото. Бащата е задържан за 24 часа и се намира в мястото за временно задържане в Областната дирекция на полицията в Перник. Работата с него ще продължи и утре.

Семейството има още три деца - на 1,5, на 8 и на 12 години. За по-големите деца се грижат социални работници, а най-малкото е настанено в Дом за деца лишени от родителска грижа в село Дрен.

За момента е решено децата да не бъдат разпитвани.

"Колегите от отдел "Закрила на детето" ще вземат отношение, но се случва нещо много лошо, много неприятно. Те са младо семейство, нямам разумно обяснение за случилото се", е казал пред агенция "Фокус" кметът на Радомир Красимир Борисов.

"Не мога да ви кажа много, но е изключително неприятно. Трудно ми е да ви кажа, какво ще предприемем в момента, нека да се изяснят нещата - казал Борисов. - Каквото зависи от мен, заедно с Агенцията по социално подпомагане, регионалната служба в Радомир, ще вземем мерки - имаме възможности, но бебето си е отишло и някой ще носи отговорност. Доколкото разбирам и майката, и бащата са виновни".

http://m.vesti.bg

 


Сходни връзки

Откриха трупа на 6-месечно бебе в Радомир | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди