изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:25 EET
Дълголетието - никакъв алкохол, много жени    
Любопитно На библейската възраст от 108 години аржентинецът Грегорио Москеда дава своите съвети за дълголетие, съобщава ДПА. Квинтесенцията е "никакъв алкохол, много жени". Старият "латино любовник" изброява пред вестник "Кларин" 57 приятелки. Той е надживял е четири съпруги, създал е 22 деца, има около 60 внуци и многобройни правнуци. Точният брой на внуците не е много сигурен, тъй като някои от синовете и дъщерите са се пръснали надалеч и рядко се обаждат.



  "Наистина винаги съм бил наполовина женкар (...), но никога не съм се интересувал от пиене. Вярвам, че това са нещата, заради които стигнах до толкова години", заявява той.
  
  Ветеранът все още поддържа добра физическа форма: "Когато по радиото пуснат чамаме (аржентинска народна музика) не мога да се сдържа и танцувам самичък."
  
  "Никога не е имал лоши дни, винаги е пълен с жизненост", отбелязва член на семейството. Поради тази причина децата му предполагат, че старецът може би все още има приятелка, но той отрича. "В това отношение съм се укротил", твърди Москеда. БТА  http://erotic.erogance.eu
 


Сходни връзки

Дълголетието - никакъв алкохол, много жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди