изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:16 EEST
Бойко Борисов: Целта е да потопят основните ми играчи и тогава да нападнат и мен    
Политика София. Основната цел е да потопят основните ми играчи и тогава ще ме нападнат мен. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването Директно Карбовски на Нова телевизия по повод скандала със записите на телефонните разговори. Когато при мен дойде Алексей Петров и ми даде такъв секретен документ, аз го занесох на прокурора и казах "даде ми го еди кой си". Другата страна казва - един дойде, не го познавам, даде ми един запис... Трябва да се знае дали на този диск, флашка, хартиен носител - има намеса.  Всички хукнаха да коментираме нещо, което все още не е сигурно дали е такова или не е, каза Борисов.


Тяхната цел е да ми потопят основните играчи, да ги обезсилят и тогава ще ме нападнат мен. Основните играчи са вицепремиерите, министрите. Танов и сега, когато махнах Божидар Димитров, когато махнах Павлин Димитров, него го запазих, въпреки че и той има досие, коментира Борисов. Факт е, че Танов е още там, на този пост. И утре ще е там, каза Борисов.
За изнесеното от Антоний Странджев, бивш заместник-директор на Агенция "Митници", вчера по бТВ той коментира - заместник-шеф на митницата да ми изпрати на мен такова писмо, не на своя началник, не на ресорния си министър, макар че има йерархия, и аз съм му го разписал, върнал съм му го, макар че по смисъла на закона, аз не съм длъжен да му го връщам. На базата на всичко това, което пише в това писмо, Танов е бил при мен, Дянков е бил при мен, направил съм съвещания, в които са участвали Цветанов, Флоров, Йовчев, Дянков, Танов... Това писмо той го е написал тогава, за да може сега да излезе с това писмо и да каже - виждате ли, аз какво съм алармирал... Танов не е назначил нито един човек под давление на партията, заяви Борисов. Танов не е направил нито едно назначение, там, където са му се обаждали. Думичките, които е чувал от мен, е - ти носиш отговорност, никой освен мен не може да ти влияе... Не е ли законно, ти не го правиш. Танов няма един процент основание да се оплаче от когото и да било. Пред мен не се е оплаквал, винаги съм стоял зад него, каза Борисов.
Приходите се вдигнаха десетки пъти. Контрабандата, която сме задържали само вчера, е колкото цялата от предишното правителство за цялата 2008 година, каза Борисов.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Целта е да потопят основните ми играчи и тогава да нападнат и мен | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бойко Борисов: Целта е да потопят основните ми играчи и тогава да нападнат и мен
Автор: Anonymous да 2011-01-08 @ 22:25 EET
Мъъъка,мъка!!!!
Бойко Борисов: Целта е да потопят основните ми играчи и тогава да нападнат и мен
Автор: Anonymous да 2011-01-09 @ 10:16 EET

щом бойчето борисов е стигнал до там да се оплаква на карбовски, ясна е работата!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди