изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:06 EET
ХОРОСКОП ЗА 9 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ЯНУАРИ

ОВЕН - Много удачен ден да сложите успешен край на отдавна започната дейност. Малко сте прибързани и прекалено обидчиви, хич не ви отива. Оставате се на течението.


ТЕЛЕЦ - Ще имате доста разговори, повече отколкото можете да понесете. Малко несериозно се отнасяте към ангажиментите си, особено личните. Внимавайте!


БЛИЗНАЦИ - Не действайте прекалено емоционално с парите, и без друго не достигат. Купете нещо, което ще ви доставя радост у дома, но без да се изхвърляте.


РАК - Добре ще се чувствате днес, макар че ще ви се струва, че прекалено много ви товарят със задачи. Всъщност от вас зависи, вие сте показали, че можете да се справяте.


ЛЪВ - Не ви е съвсем комфортно на душата, но има и такива дни. Няма да искате никой да ви закача. Но нещо хубаво ще ви се случи и всичките ви притеснения ще са биле напразно.


ДЕВА - Ще се чувствате добре, особено ако сте сред приятелска компания. Ден за приятни разговори и "научни" открития. Вечерта ще имате много важна среща.


ВЕЗНИ - Днес бъдете по-сериозни. Ще има кой да ви изнервя, но се опитайте да не се вълнувате твърде много. Вслушвайте се в любимия, но недейте да сервилничите твърде.


СКОРПИОН - Хубав ден. Ще се чувствате в добра форма, но не точно за работа, освен ако работата ви не предполага да пътувате на някъде. Ден за планиране и мащабни дела.


СТРЕЛЕЦ - Има какво да се желае от днешния ден. Ще се чувствате необяснимо напрегнати и това допълнително ще ви изнервя. Опитайте се да приемате случващото се не толкова емоционално.


КОЗИРОГ - Обръщайте по-голямо внимание на мнението на другите, може и вие да научите нещо. Не се ядосвайте, че не всичко става според плановете ви, все пак още не сте Господ.


ВОДОЛЕЙ - Един най-обикновен почивен ден. Ще имате доста работа за вършене и ако не организирате околните, ще се наложи сами да се справяте. Но вас ви бива в разпределянето на задачи, тъй че давайте.


РИБИ - Добре ще се чувствате днес. Към всяко нещо ще подхождате по по-особен начин. настроението ви ще е много заразително, затова внимавайте как ще го променяте.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди