изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:09 EEST
Люба Кулезич към Сашо Диков: Селянин си, защо не ми забиеш два и да прогледна?    
Новини Според Диков Кулезич мятала гадория и го вкарала в гадна интрига с премиера Бойко Борисов. Невероятен скандал избухна в предаването "Рулетка" на "Станция Нова" между Сашо Диков и Люба Кулезич. Журналистът от Канал 3 поиска право на отговор заради изказвания на Кулезич в предаването по време на интервюто и с премиера Бойко Борисов.

Скандалът между двамата се породи от следното изказване на Люба Кулезич: „Колегата Сашо Диков, който напоследък е доста сериозен ваш критик, разбирайки за интервюто с вас ме провокира, че няма да смея да наруша медийното ембарго върху теми, които са чувствителни за вас”, казва Кулезич. Премиерът на свой ред коментира: Е, Сашо Диков да го каже при положение, че той всеки ден идва на пресконференциите, всички въпроси, които е задал, интервю му давах… Кой въпрос е бил ембаргов за него и не ми е зададен? Това, че са му казали така да каже, най-вероятно е така. Това е вид внушение”.

"Аз не съм обиден за интервюто с Бойко Борисов по Коледа, аз всъщност съм бесен. Кога съм казал думата "ембарго", бе Любице? Кога съм изразил, че има ембарго над въпросите и темите към премиера? Никога не съм казвал това", беше категоричен Диков.

"Колко си жалка и смешна чудя се колко ще паднеш още", заяви Диков на въпроса по какъв начин той е  разбрал за пресконференцията, на която бяха оповестени записите между Цветан Цветанов, Симеон Дянков и Ваньо Танов. "Селянин си, защо не ми забиеш два и да прогледна" отвърна му Кулезич.

"Ти сама си биеш шамари", продължи Диков и се обърна към Кулезич - "Любице, колко си сладка". В отговор Кулезич извади малка брадвичка и я размаха пред погледа на журналиста от Канал 3 като символ на свободата на словото.

Диков обаче не се трогна и се обърна към Кулезич с думите : "Като ти говоря ме гледай в очите, ти, която трябва да благодариш на дъщеря ми".

Според Диков Кулезич мятала гадория и го вкарала в гадна интрига с Бойко Борисов. "На мен никой не ми налага цензура, гордо обяви той и каза, че имал уникалният шанс да работи в свободна медия. Бойко Борисов никога нищо не ми е налагал, нито пък ГЕРБ", отсече журналистът.

"Вярвам, че записите са автентични, защото се чува специфичния гласец на Симеон Дянков. Не ме интересува дали са СРС-та или са записани частно. Но ако са клевета, да открият кой е манипулаторът, кой е клеветникът. Пет пари не давам как са направени, нито за източника, а премиерът Бойко Борисов да дава отговори", категоричен бе журналистът от Канал 3.

Диков комнетира и, че Карбовски се държал като препикано мушкато във вчерашното си интервю с премиера. Седмичникът "Уикенд" пък бил проправителствен вестник, смята още той. http://www.blitz.b
 


Сходни връзки

Люба Кулезич към Сашо Диков: Селянин си, защо не ми забиеш два и да прогледна? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди