изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:35 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 3 криминални престъпления.

 

-На 07.01.2011 г., във Второ РУП Добрич е получено съобщение, за извършен опит за грабеж в магазин за хранителни стоки в с.Владимирово, общ.Добричка. При посещение на местопроизшествието е установено, че около 10.30 часа, същия ден в магазина е влязло непознато за потърпевшата лице, което е поискало да си закупи цигари. При опита да го обслужи, търговката е била нападната в гръб, като извършителя се е опитал да издърпа обеците и пръстена й. Служителката е оказала съпротива, при което е била заплашена с нож, като  е поискан оборота на магазина. Поради влизането на друг клиент, нападателя е избягал в неизвестна посока.

След проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление е задържан извършителя на престъплението- Б.И., на 40 години от гр.Добрич. При проведените процесуално-следствени действия е установено, че на същата дата Б.И.  е извършил и друго престъпление-кражба на вещи от частен дом в същото село.

Лицето е криминално проявено, многократно осъждано за различни престъпления. Задържано е за срок от 24 часа. По случаите се работи в условията на досъдебни производства.

 

През денонощията на територията на областта са станали 3 ПТП с 5 ранени граждани и 3 ПТП с материални щети.

-На 09.01.2011 г., около 11.00 часа, в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя гр.Генерал Тошево- с.Дропла, на около 50 м. след табелата на с.Петлешково. При посещение на местопроизшествието е установено, че И.Г., на 27 години, от гр.Варна- водач на т.а. “Тойота Хайлукс”, управлявайки автомобила в заснежен участък е изгубил контрол над него и е навлязъл в лентата за насрещно движение, като се е блъснал в насрещно движещия се т.а. “Нисан Навара”, управляван от В.В., на 54 години, от гр.Генерал Тошево. В резултат на катастрофата са пострадали водачът В.В., който е с фрактура и е настанен в МБАЛ Добрич и  возещата се на предната седалка Е.Д., на 37 години, която е с множество фрактури и с контузна рана на главата. Пострадал е и возещия се на предната дясна седалка в товарния автомобил “Тойота”- А.А., на 27 години, който е с комоцио и е настанен в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. По случая се води досъдебно производство.

 

          Възникнали са  2 пожара, единия от които е с материални щети.

            -На 09.01.2011 г., в 17.28 часа е получено съобщение за възникнал пожар в л.а. “Опел Омега”, собственост на гражданин от гр.Добрич. Причината за пожара е късо съединение. В резултат на пожара са унищожени предното стъкло, ел. инсталацията и въздуховодите на автомобила.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди