изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:01 EEST
В ГЪРЦИЯ ДИСКУТИРАХА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРАДСКАТА СРЕДА    
НовиниВъзможностите за усъвършенстване в планирането и управлението на градската среда са разгледани на среща с участието на ръководството на община Генерал Тошево и община Ефкарпия, Гърция. Те са организирани в рамките на проекта "Споделяне на успешни европейски практики при планиране и управление на градовете за устойчиво развитие на община Генерал Тошево", който се осъществява от община Генерал Тошево в партньорство с община Ефкарпия.


Проектът се реализира по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Подкрепа за междурегионално сътрудничество и обмен на най-добри практики".
Срещата е проведена в Ефкарпия. Проведена е и конференция с участието на около 40 представители на заинтересованите лица от бизнеса, неправителствени организации и институти от региона на община Ефкарпия, Гърция. Представени са постигнатите до момента резултати по проекта и са презентирани методите за планиране и управление на градската среда в община Генерал Тошево. Важен акцент от българските представители е поставен върху възможностите за бизнес и инвестиции в България и Генерал Тошево.
През този месец предстои среща, на която домакин ще бъде община Генерал Тошево.
 


Сходни връзки

В ГЪРЦИЯ ДИСКУТИРАХА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРАДСКАТА СРЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди