изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:12 EEST
ПРИЕМАТ ЗАЯВКИ ЗА ФЕСТИВАЛА „В ДВОРЕЦА”    
Новини9-ят Международен фестивал за късометражно кино „В ДВОРЕЦА” ще се проведе между 18 и 25 юни 2011 г., съобщават организаторите. В седмицата на фестивала Балчик ще събере филмови творци от целия свят, за да представи най-новите и вдъхновяващи кратки филми.

Новото издание на фестивала включва три състезателни програми. Ще бъде представена и паралелна програма за рекламни и музикални клипове. Участващите филми се определят от селекционна комисия и се оценяват от международно жури. Наградният фонд се разпределя в категориите игрален, документален, анимационен и експериментален филм.
В продължение на 8 дни и нощи гостите на Фестивала ще имат възможност да се срещнат и работят с именити кинотворци в секциите на обучителната програма Филмър Фордж, както и да договарят директно най-добрите условия за себе си и своите филми в рамките на нашия Филмов пазар.Фестивалът приема институционални и групови заявки за участие на филми от университети и други организации при специални условия и по преценка на организаторите. Крайният срок за подаване на документи за участие и демо копия на филмите за селекция е 25 март за чуждестранни участници и 15 април за български участници
През май ще се състои окончателната селекция на автори и филми. Крайният срок за изпращане на копия за излъчване на филмите в конкурсните програми е 24-ти май.
Мюзик Палас Фест ‘2011 ще предложи на гостите на фестивала нова изискана селекция от съвременни изпълнители.
 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ ЗАЯВКИ ЗА ФЕСТИВАЛА „В ДВОРЕЦА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди