изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:40 EEST
ЧЕТИН САДУЛА ЗАПОЧНА ТРЕНИРОВКИ С ЦСКА    
СпортНай-добрият футболист на Калиакра за 2010 г. Четин Садула направи първата си тренировка с ЦСКА.

Той е възпитаник на детско-юношеската школа на столичния Левски, но след като се оказа ненужен на "Герена", прие предложението да облече екипа на "червените". 

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов даде първата си пресконференция за 2011 г. Това се случи преди първата тренировка на "армейците" от зимната подготовка. Младият наставник призна, че има двама футболисти, с които не е искал да се разделя - Спас Делев и Маркиньос. Както е известно обаче, Делев е договорен за руския Волга и остава само да договори личните си условие, за да премине официално в новака в руската Висша лига. "Има двама футболисти, с които не исках да се разделяме - Спас Делев и Маркиньос. Ако обаче офертата е добра и удовлетворява клуба и футболиста, ние няма да спираме неговото развитие и аз нямам нищо против", заяви Милен Радуканов. Той потвърди, че четирите сигурни нови попълнения - Четин Садула, Благой Макенджиев, Станислав Костов и Станко Йовчев, не са били негов първи избор в селекцията. "С оглед на това, че не взехме играчите, които искахме, се насочихме към млади футболисти. Ще е много трудно за тях в ЦСКА, но ако се адаптират бързо, могат да помогнат на отбора".

От президента на Калиакра Венцислав Василев научихме, че Четин Садула все още не е подписал договор с "червените". "Надявам се до края на седмицата всичко около преминаването на Четин в ЦСКА да бъде уредено. В момента не водим преговори с футболист, който да го замести. Най-вероятно ще започнем пролетния полусезон със наличните състезатели. Вярвам, че с играчите, които привлякохме, ще играем още по-силно през пролетта и ще успеем да защитим мястото си в "А" група", каза още Венцислав Василев.      
До края на седмицата отборът ще тренира при домашни условия, а на 16 януари каварненци ще заминат за Мелник, където ще проведат двуседмичен подготвителен лагер.

 


Сходни връзки

ЧЕТИН САДУЛА ЗАПОЧНА ТРЕНИРОВКИ С ЦСКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди