изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:30 EEST
В БАЛЧИК ОЧАКВАТ ХАЛФ И НАПАДАТЕЛ    
СпортФутболистите на Черноморец (Балчик) продължават подготовката си за втория дял от първенството на Източната "Б" група.

До края на седмицата избраниците на старши треньора Радостин Димов ще тренират при домашни условия, а на 16 януари заминават за турския курорт Алания, където ще проведат двуседмичен лагер.

C отбора вече тренират новопривлечените футболисти. Това са халфът Марин Ценов, който пристига от Несебър, и защитникът Румен Александров, който е юноша на Черно море, а през есента е играл с екипа на Тополите в Североизточната "В" група. От щаба на Черноморец информираха, че до края на седмицата се очаква още двама състезатели да се присъединят към тима - халф и нападател. Преговорите с двамата играчи били в напреднала фаза, а целта на спортно-техническото ръководство е новите състезатели да вземат участие в подготовката в Турция. По време на лагера в Алания балчиклии ще изиграят три контролни срещи - с руския Шиник (Ярославъл), австрийския Вакер (Инсбрук) и украинския Черноморец (Одеса). За тима от Белия град повече няма да играят Милен Танев, Десислав Русев, Константин Зеленков, Стойко Колев и вратарят Николай Радомиров.     

 


Сходни връзки

В БАЛЧИК ОЧАКВАТ ХАЛФ И НАПАДАТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди