изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:32 EEST
ДА ОСТАНАТ ТЕРАСИТЕ ПО КРАЙБРЕЖНАТА АЛЕЯ    
НовиниТерасите на ресторантите по крайбрежната алея са една от атракциите за туристите в Балчик и трябва да останат е становището на кмета Николай Ангелов и главният архитект Енчо Димов, съобщава електронното издание Балчик.инфо.

 Според кмета по-голямата част от терасите са добре направени и няма смисъл да бъдат премахвани, независимо, че са строени стихийно. След като РДНСК ги обяви за незаконни, местната власт е предприела действия по узаконяване на площи над морето,  като се очаква те да получат строително разрешение, чиито титуляр е Общината, стана ясно на пресконференция. Тя от своя страна ще ги отдава под наем на хората, занимаващи се с ресторантьорство. В самите строителни книжа ще има и проект, който няма да се различава съществено от досегашния вид на терасите. По думите на кмета някои от сегашните тераси ще бъдат премахнати, тъй като не отговарят на необходимите изисквания, посочва още Балчик.инфо. 
 


Сходни връзки

ДА ОСТАНАТ ТЕРАСИТЕ ПО КРАЙБРЕЖНАТА АЛЕЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди